Η κυβέρνηση της Μέρκελ προσπαθεί να απαγορεύσει την κτηνοβασία

Newsbomb

Τους περίπου «εκατό χιλιάδες κτηνοβάτες» της Γερμανίας έχει απέναντι η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ, που προωθεί ένα σχέδιο νόμου για την απαγόρευση της κτηνοβασίας.

Μέχρι σήμερα, η κτηνοβασία απαγορευόταν στη Γερμανία μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματιζόταν. Το σχέδιο νόμου προβλέπει ρητή απαγόρευση τέτοιας σεξουαλικής συνεύρεσης «ώστε να βελτιωθεί και ο βαθμός προστασίας των ζώων», δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα ο επικεφαλής της Επιτροπής Γεωργίας της Μπούντεσταγκ, Χανς Μίχαελ Γκόλντμαν. Ο τροποποιημένος νόμος θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, είπε ο Γκόλντμαν, γνωστοποιώντας επίσης ότι τα πρόστιμα σε περίπτωση παραβίασης θα φθάνουν τις 25.000 ευρώ.

Στην απαγόρευση αντιδρά η οργάνωση ΖΕΤΑ η μοναδική «στον κόσμο», κατά τον ιδρυτή της Μίχαελ Κίοκ, που μάχεται για το «δικαίωμα των κτηνοβατών». Ο Κίοκ θεωρεί ότι η επαφή ανθρώπων που συνδέονται με την ίδια επιθυμία βοήθησε την ψυχολογία τους σημαντικά, σε τέτοιο βαθμό, που «ο αριθμός των αυτοκτονιών έχει μειωθεί σημαντικά».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved