ΚΟΣΜΟΣ

Έβλεπαν την καρδιά του να χτυπά για πέντε ημέρες! (photos)

Έβλεπαν την καρδιά του να χτυπά για πέντε ημέρες! (photos)

Με ανοιγμένο στήθος για πέντε ημέρες, ενώ η καρδιά του εξακολουθούσε να χτυπά, έμεινε ένα 3 ετών αγοράκι από το Νότιγχαμ, στο πλαίσιο αναγκαίας χειρουργικής επέμβασης για να κρατηθεί στη ζωή.

Η καρδιά του μικρού Carson Ayre κουνιόταν λόγω παραμόρφωσης που θα τον οδηγούσε στο θάνατο, καθιστώντας επιτακτική μία εγχείρηση κατά την οποία το στήθος του έπρεπε να μείνει ανοικτό. Ο λόγος; Για να επιτρέψει στην καρδούλα του να πρηστεί και να ανακάμψει.

Οι γονείς του Carson μάλιστα, Danicka και Luke, κάθισαν δίπλα στο αγοράκι τους για πέντε ολόκληρες ημέρες, βλέποντας την καρδιά του να χτυπά .

«Είμαστε πολύ περήφανοι. Μας σόκαρε!», τόνισε ο Luke, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός σε έναν οίκο ευγηρίας, συμπληρώνοντας: «Μας είπαν ότι θα έσβηνε σε δύο εβδομάδες. Μετά σε ένα μήνα. Ήμασταν πολύ απαισιόδοξοι και σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς νιώθουμε που είναι πάλι κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος χειρουργός στο νοσοκομείο Glenfield του Λέστερ, είπε : «Η κατάσταση της καρδιάς του Κάρσον ήταν από τις πιο περίπλοκες και η επέμβαση, την οποία αποκαλούμε "διπλό διακόπτη" , είναι μία από τις πιο πολύπλοκες που κάνουμε ανάμεσα σε 153 συνολικά».

Ο Κάρσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο δύο εβδομάδες αργότερα…

(Προσοχή, σκληρές εικόνες)

Διαβάστε ακόμα:

Έκανε δώρο αισθησιακό χορό σε μαθητή της μέσα στην τάξη!

Αμερικανίδα έβαλε αγγελία ψάχνοντας άλογο για… (photos)

Ο πρώτος σκύλος μελισσοκόμος! (photos)