ΚΟΣΜΟΣ

Σουμάχερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της γυναίκας του (pics)

Σουμάχερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της γυναίκας του (pics)

Μόλις πριν μερικές εβδομάδες, φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού εξέφραζαν φόβους για τις αντοχές της αφού δεν είχε φύγει στιγμή από το πλευρό του Μίκαελ Σουμάχερ τους τελευταίους μήνες

Έχει περάσει μήνες στο πλάι του συζύγου της χωρίς να τονβ εγκαταλείψει λεπτό, αλλά η Κορίνα είναι ηρωίδα όπως και ο σύζυγός της.

Η Κορίνα, παντρεμένη με τον Μίκαελ τα τελευταία 18 χρόνια, γέλασε, αστειεύτηκε και μοίρασε σοκολάτες σε μια εκδήλωση ιππασίας στην πατρίδα της την Ελβετία στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από μήνες.

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει ότι παρά την αφοσίωσή της και τη θέληση να είναι συνεχώς με το σύζυγό της, ήταν στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της, ντυμένη με τζιν και μία απλή καλοκαιρινή μπλούζα, το Σαββατοκύριακο στο ράντσο στην Givrins της Ελβετίας, δείχνει ότι έχει λάβει σοβαρά τις συμβουλές των οικείων της

Μαζί της ήταν και η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ.

Ο γιος του Σουμάχερ, ο 15χρονος Μάικλ αν και του αρέσει να αγωνίζεται όπως και ο πατέρας του, προτίμησε να ανέβει σε άλογο αυτή τη φορά και να επιδείξει τις ικανότητες του και στην ιππασία.

Διαβάστε επίσης: Σουμάχερ: Αυτοί πήγαν να πουλήσουν το φάκελο του!