Μπελούτσι: Νόμιζα πως θα έπαιζα την Μ στο Spectre

Κατερίνα Αγριμανάκη

Για πολλούς είναι το αειθαλές πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς. Η Μόνικα Μπελούτσι γράφει ιστορία ως το πιο "ώριμο" κορίτσι του Τζέιμς Μποντ. Όπως η ίδια αποκαλύπτει, όμως, ο ρόλος υπήρξε τεράστια έκπληξη και για την ίδια που, αρχικά, πίστεψε πως ο σκηνοθέτης την χρειαζόταν για να αντικαταστήσει τη Τζούντι Ντεντς στο ρόλο της Μ.

Όταν συνάντησε τον σκηνοθέτη του Spectre για να μιλήσουν για το 24ο σίκουελ του Τζέιμς Μποντ, η Μόνικα Μπελούτσι άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε.

"Γιατί με φώναξες; Είμαι 50 χρόνων, δεν είμαι κορίτσι, είμαι ώριμη γυναίκα. Τι θα κάνω στο Τζέιμς Μποντ; Θα αντικαταστήσω την Τζούντι Ντεντς;", ρώτησε τον σκηνοθέτη. Σ'αυτήν την ερώτηση, όπως ομολογεί η Ιταλίδα σεξοβόμβα στο περιοδικό των Sunday Times, ο Σαμ Μέντες γέλασε και της έδωσε μία τόσο αναπάντεχη όσο και αφοπλιστική απάντηση: "Για πρώτη φορά", είπε ο Μέντες, "ο Τζέιμς Μποντ θα έχει μία περιπέτεια με μία ώριμη γυναίκα. Το κόνσεπτ είναι επαναστατικό".

Η Μπελούτσι είπε στον σκηνοθέτη πως στα μάτια των πιο ώριμων γυναικών, θα γινόταν ήρωας, με τη απόφασή του να κάνει κορίτσι του Μποντ μία σχεδόν συνομήλική του. Ο Ντάνιελ Κρεγκ που επιστρέφει για τέταρτη φορά στο ρόλο του πολυμήχανου πράκτορα, είναι μόλις τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από την 50χρονη Μπελούτσι.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved