ΚΟΣΜΟΣ

Airbus 320: Το σχολείο των θυμάτων καταγγέλλει δωροδοκία μαθητών από δημοσιογράφους

Airbus 320: Το σχολείο των θυμάτων καταγγέλλει δωροδοκία μαθητών από δημοσιογράφους

Το σχολείο της γερμανικής πόλης που θρηνεί 16 μαθητές, oι επέβαιναν στη μοιραία πτήση της Germanwings και βρήκαν τραγικό θάνατο, καταγγέλλει ότι δημοσιογράφοι προσπαθούν να δωροδοκήσουν μαθητές για μια συνέντευξη.

Σύμφωνα με καταγγελία του Γυμνασίου Joseph-Koenig στο Χάλτερν της Γερμανίας, δημοσιογράφοι δε δίστασαν να δωροδοκήσουν μαθητές του σχολείου ώστε να εξασφαλίσουν συνεντεύξεις για τους μαθητές που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα στις γαλλικές Άλπεις!

Οι υπεύθυνοι του σχολείου αποφάσισαν να δημοσιεύσουν την καταγγελία και ανήρτησαν πανό στα κιγκλιδώματα του κτηρίου, το οποίο αναφέρει: «Σταματήστε να δωροδοκείτε τα παιδιά μας για να σας δώσουν συνεντεύξεις! Μην σταματάτε το Χάλτερν από το πένθος».

Ο Ούλριχ Βέσελ, διευθυντής του Joseph-Koenig-Gymnasium στις δηλώσεις του για το τραγικό δυστύχημα έκανε λόγο για ένα ταξίδι που επρόκειτο να προσφέρει χαρά στους μαθητές, ένα πρόγραμμα που έπρεπε να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους μαθητές και όμως κατέληξε σε τραγωδία. «Το σχολείο μας δε θα είναι πια όπως παλιά», δήλωσε συντετριμμένος ο Βέσελ, ο οποίος με κόπο συγκρατούσε τα δάκρυά του.

Πηγή φωτογραφία: IBTIMES

Σχετικές ειδήσεις