Γιβραλτάρ: Βρετανίδα τουρίστρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από… μακάκους! (video)

Newsbomb

Αξέχαστη, όχι ωστόσο για το λόγο που ήλπιζε, θα μείνει σε μια Βρετανίδα τουρίστρια, η επίσκεψη στο Γιβραλτάρ.

Και πώς όχι όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μαϊμούδες!

Σύμφωνα (πάντα) με τη Melissa Hart - η οποία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Marbella της Ισπανίας, επισκέφθηκε με γκρουπ τουριστών, για μονοήμερη εκδρομή, το Γιβραλτάρ - ένας μακάκος τής αφαίρεσε μέχρι και το πάνω μέρος του μπικίνι της, ενώ άλλοι δύο τη χούφτωναν όπου έβρισκαν, με... προτίμηση στα γεννητικά όργανα!

Τι και αν η 23χρονη αρτοποιός από το Μάκλσφιλντ καλούσε (μάταια) σε βοήθεια, οι υπόλοιποι τουρίστες επέλεξαν να απολαύσουν την αστεία πλευρά του πρωτοφανούς θεάματος, μέχρι που έσπευσε στο σημείο ένας φύλακας, ο οποίος και απομάκρυνε τις -λίγο περισσότερο από ό,τι έπρεπε- ενθουσιώδεις και ανήθικες μαϊμούδες.

Και μπορεί η Melissa Hart να κατήγγειλε την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα, συμπληρώνοντας μια αναφορά εναντίον των μακάκων, όμως ενημερώθηκε με έκπληξη από τον υπεύθυνο αξιωματικό ότι η συμπεριφορά των θηλαστικών δεν συνιστά ποινικό αδίκημα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο Γιβραλτάρ, ο πληθυσμός των μακάκων έχει αυξηθεί… επικίνδυνα, τρομοκρατώντας τους τουρίστες, ωστόσο κατέχουν περίοπτη θέση στην πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, καθώς συνδέονται με την ελευθερία και την ανεξαρτησία της…

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved