Ανατριχίλα: Σεφ σκότωσε και μαγείρεψε τη σύντροφο του (Pics+Vid)

Newsbomb

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ένας σεφ στηνΑυστραλίαδολοφόνησε βίαια την σύζυγο του από την Ινδονησία και προκειμένου να καλύψει το έγκλημα, την τεμάχισε και μαγείρεψε τα μέλη του σώματος της στο πολυτελές διαμέρισμα που διέμεναν στο Μπρισμπέιν τον Οκτώβριο του 2014, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Μάρκους Βόλκε πιστεύεται ότι είχε παντρευτεί την Μάγιανγκ Πρασετάιο, 27 ετών, προκειμένου η τελευταία να αποκτήσει την αυστραλιανή υπηκοότητα ως αντάλλαγμα για το ποσό των 9,000 δολαρίων.

Ήταν 2 Οκτωβρίου του 2014 όταν τις πρώτες πρωινές ώρες οι γείτονες του ζευγαριού ξύπνησαν από τις κραυγές της 27χρονης κατά τη διάρκεια ενός καυγά που διήρκεσε περίπου 30 έως 40 λεπτά και ήταν η τελευταία φορά που το θύμα ακούστηκε ζωντανό.

Η αστυνομία εικάζει ότι η καθώς το πτώμα της άτυχης γυναίκας άρχισε να αποσυντίθεται ο δολοφόνος άρχισε να καταστρώνει στο μυαλό του το διεστραμμένο σχέδιο του και το απόγευμα της επόμενης ημέρας εξήλθε του διαμερίσματος για να αγοράσει γάντια, χλωρίνη, βούρτσα καθαρισμού, σάκους απορριμμάτων, μαντηλάκια και μια λεκάνη καθαρισμού.

Στη συνέχεια πήρε ταξί και μετέβη στο τοπικό νοσοκομείο όπου και δήλωσε στο προσωπικό ότι είχε τραυματισθεί στο χέρι από μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός καυγά και κατόπιν μετέβη σε κατάστημα προκειμένου να αγοράσει μπαλτά με σκοπό να τεμαχίσει το νεκρό σώμα. Μετά την ειδεχθή πράξη ξεκίνησε να μαγειρεύει τα κομμάτια σε μια μεγάλη κατσαρόλα για να απαλλαγεί από τα αποδεικτικά στοιχεία, όμως από τις πολλές ώρες χρήσης της κουζίνας «έπεσε» το ρεύμα στο διαμέρισμα. Ως αποτέλεσμα αναγκάστηκε να καλέσει ηλεκτρολόγο για να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του.



Όταν ο ηλεκτρολόγος έφθασε στο διαμέρισμα αντιλήφθηκε μια ύποπτη μυρωδιά, την οποία ο δολοφόνος προσπάθησε να δικαιολογήσει λέγοντας πως «μαγείρευε ζωμό χοίρου». Παρατηρώντας όμως παράλληλα τις σακούλες απορριμμάτων, τις συσκευασίες χλωρίνης και τα πλαστικά γάντια, αποφάσισε φεύγοντας να καλέσει την αστυνομία και να ενημερώσει σχετικά με όλα όσα είχε δει.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι αντιμετώπισαν ένα ιδιαίτερα ήρεμο Βόλκε, όταν όμως τον ρώτησαν αν μπορούσαν να ψάξουν το διαμέρισμα, εκείνος προφασίστηκε ότι έπρεπε να δέσει τα σκυλιά πριν εισέλθουν στο διαμέρισμα για να μην τους επιτεθούν, κλείδωσε την πόρτα και διέφυγε από το παράθυρο.



Σπάζοντας τελικώς την πόρτα οι αστυνομικοί αρχικά νόμιζαν ότι όσα έβλεπαν ήταν μέρος κάποιας φάρσας, καθώς σε μια κατσαρόλια σιγόβραζαν τα διαμελισμένα πόδια μια γυναίκας, ενώ το ψυγείο ήταν γεμάτο με ανθρώπινα μέλη και αίμα.



Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε ο δολοφόνος συνελήφθη.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved