ΚΟΣΜΟΣ

Χρονοταξιδιώτης από το 6491 προειδοποιεί: Θα υπάρξουν πόλεμοι με εξωγήινους

Χρονοταξιδιώτης από το 6491 προειδοποιεί: Θα υπάρξουν πόλεμοι με εξωγήινους

Υποστηρίζει ότι ταξίδεψε στη Γη από τον πλανήτη του και ότι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω!

Ένας νέος ταξιδιώτης του χρόνου αποκαλύπτει το ζοφερό μέλλον της Γης και υποστηρίζει ότι έχει «κολλήσει» στον πλανήτη μας!

Μάλιστα, τα λεγόμενά του ιντρίγκαραν έναν ερευνητή μεταφυσικών φαινομένων, ο οποίος θέλησε να εξακριβώσει εάν τα όσα υποστηρίζει ο James Oliver είναι αλήθεια. Έτσι τον υπέβαλε σε τεστ αλήθειας, από το οποίο κατάφερε και πέρασε!

Back To The Future II 1989

Ο ερευνητής τον ανέκρινε και ζήτησε να του διηγηθεί πώς έφτασε στην πλανήτη μας και πώς είναι η ζωή το 6491 μ.Χ. Ο Oliver υποστήριξε ότι οι ρυθμοί στο μέλλον είναι πολύ διαφορετικοί και ότι στον δικό του πλανήτη ένας χρόνος έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Θέλησε δε, να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα να περιορίσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα γιατί το μέλλον είναι δυσοίωνο.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι συνεχώς ανακαλύπτονται νέοι πλανήτες και πλανητικά συστήματα, από τους οποίους λίγοι είναι αυτοί που φιλοξενούν εξελιγμένες μορφές ζωής. Σε ερώτηση του ερευνητή αν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων, ο χρονοταξιδιώτης απάντησε ότι κατά καιρούς έχουν ξεσπάσει πόλεμοι, οι οποίοι όμως περιορίστηκαν από τις αρμόδιες Αρχές.

Τέλος, ο Oliver εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να γυρίσει στον πλανήτη του γιατί έχει χαλάσει η συσκευή που τον βοηθά να ταξιδεύει στο χρόνο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι μιλά με τους ανωτέρους του μέσω… αντικειμένων!

Αλήθεια ή ψέματα, θα φανεί σε 4473 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο «Blue Star 2»: Νεκρός 32χρονος κρατούμενος που επρόκειτο να δικαστεί