Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Έμπορος ναρκωτικών σκότωσε εν ψυχρώ αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο – ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τον θάνατο αστυνομικού από έμπορο ναρκωτικών όταν τον σταμάτησε για έλεγχο στις ΗΠΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η εν ψυχρώ δολοφονία του 28χρονου αστυνομικού Ντάριαν Τζάροτ από τα πυρά του 39χρονου εμπόρου ναρκωτικών, Ομάρ Φέλιξ Κουέβα.

Η δολοφονία του 28χρονου αστυνομικού, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, έχει καταγραφεί και από κάμερα ασφαλείας καθώς ο Τζάροτ είχε σταματήσει τον 39χρονο έμπορο ναρκωτικών για έλεγχο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 39χρονος να κατεβαίνει από το όχημά του κρατώντας στα χέρια ένα ημιαυτόματο όπλο AR-15 το οποίο, όμως, ο άτυχος αστυνομικός δεν βλέπει.

Όταν, λοιπόν, οι δύο άνδρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο στο πίσω μέρος του οχήματος, ο 39χρονος πυροβόλησε πολλές φορές τον άτυχο αστυνομικό ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 39χρονου εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος τελικά έπεσε νεκρός από τα πυρά άλλων αστυνομικών μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 39χρονος έδωσε και τη χαριστική βολή στον 28χρονο αστυνομικό πριν να διαφύγει.

Ο 39χρονος Κουέβα είχε ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς με τον φάκελό του να περιλαμβάνει κατηγορίες για εμπόριο κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης.

Η δολοφονία του 28χρονου αστυνομικού σημειώθηκε όταν σταμάτησε τον 39χρονο για έλεγχο επειδή είχε φιμέ τζάμια στο όχημά του.

Ο άτυχος αστυνομικός που σκοτώθηκε από τον έμπορο ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του ελέγχου είχε διαπιστώσει ότι ο 39χρονος είχε όπλο μαζί του αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι το κρατούσε στα χέρια του όταν κατέβηκε από το όχημά του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Λίστες από αεροδρόμια και σύνορα ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες