Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στις ΗΠΑ με το βίντεο που δείχνει αστυνομικό σκύλο να επιτίθεται σε άνδρα που έχει συλληφθεί

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

ΗΠΑ: Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από αστυνομικούς να δέχεται την επίθεση του σκύλου που άφησαν ελεύθερο οι ένστολοι

Την εμπλοκή του FBI που ξεκίνησε έρευνα προκάλεσε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η επίθεση αστυνομικού σκύλου σε άνδρα που είχε ήδη συλληφθεί στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από αστυνομικούς να δέχεται την επίθεση του σκύλου που άφησαν ελεύθερο οι αστυνομικοί. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο σκύλος δαγκώνει τον ανυπεράσπιστο άνδρα στο πόδι με τους αστυνομικούς όχι μόνο να μην κάνουν κάτι για να σταματήσουν την επίθεση αλλά να ρίχνουν τον άνδρα στο έδαφος ενώ ο σκύλος συνεχίζει να τον δαγκώνει.

«Μην αφήνετε τον σκύλο να τον δαγκώσει. Είστε σοβαροί; Θεέ μου. Τον αφήνετε να τον δαγκώσει» ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει στους ένστολους.

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα ο άνδρας για τον οποίο υπήρξε κλήση για καταπάτηση απείλησε να σκοτώσει τους αστυνομικούς φωνάζοντας τους ότι δεν θα υπακούσει στις εντολές τους. Κατά την ίδια ενημέρωση ο άνδρας αντιστάθηκε όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες. «Τον προειδοποίησαν αρκετές φορές ότι θα αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό σκύλο. Ο άνδρας συνέχισε να αντιστέκεται προκαλώντας μικροτραυματισμό σε έναν αστυνομικό και τότε αφέθηκε ελεύθερος ο σκύλος» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στη Γερμανία: Νίκη του SPD με διαφορά 1,6% από το CDU με καταμετρημένο το 100% των ψήφων

Συγκλονίζει η Αριάδνη Γερασιμίδου: «Έχω καρκίνο, δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» (video)

Βασίλης Λεβέντης: Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του – Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό