Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

O πρίγκιπας Κάρολος το έριξε στο ουίσκι μετά τη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα - «Το χρειαζόμουν»

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

O πρίγκιπας Κάρολος δεν άντεξε την πίεση στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα και βρήκε καταφύγιο στο ουίσκι

Βαριά φαίνεται ότι έπεσε στον πρίγκιπα Κάρολο η αποστολή να εκπροσωπήσει τη Βρετανία στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα προκειμένου να πείσει τους ηγέτες του κόσμου να λάβουν μέτρα προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης. Έτσι εξηγείται η καταφυγή του στο ουίσκι στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν όσων συμμετείχαν στη διάσκεψη για το κλίμα στη Γλασκώβη το απόγευμα της Δευτέρας.

«Το χρειαζόμουν αυτό μετά τη σημερινή ημέρα» καταγράφηκε ο πρίγκιπας Κάρολος να λέει απολαμβάνοντας το ουίσκι του λίγες ώρες αφού βρέθηκε για αρκετές ώρες να υποδέχεται τις αποστολές των επισήμων από όλο τον κόσμο.

Στην ομιλία του για την προστασία του κλίματος ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ζήτησε να υπάρξει μια «στρατιωτικού τύπου» κινητοποίηση προκειμένου να αξιοποιηθούν τρισεκατομμύρια δολάρια από τον ιδιωτικό τομέα «προκειμένου να σωθεί ο πολύτιμος πλανήτης μας».

Ο πρίγκιπας Κάρολος σημείωσε, επίσης, ότι η πανδημία δίδαξε στον κόσμο ότι «οι σχεδιασμοί μπορεί να επιταχυνθούν δραματικά όταν όλοι συμφωνούν ότι υπάρχει μια επείγουσα κατάσταση».

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην δύναμη που διαθέτει ο ιδιωτικός τομέας και η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτουν οι κυβερνήσεις. Η ομιλία, πάντως, στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα φαίνεται ότι είχε αγχώσει τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος μπουρδουκλώθηκε ανεβαίνοντας τα σκαλιά για να πάρει τον λόγο μπροστά στους ηγέτες όλου του κόσμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Tι συζητήθηκε στο Μαξίμου - Η «μάχη» της τρίτης δόσης και οι παρεμβάσεις

Κρούσματα σήμερα: Ολοταχώς για νέο «μαύρο ρεκόρ» - Φόβοι ακόμα και για 6.000 μολύνσεις

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)