Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τζο Μπάιντεν: Η «αόρατη» χειραψία έγινε viral

Newsbomb

Ο Τζο Μπάιντεν πρωταγωνίστησε σε νέα γκάφα

Νέα ερωτήματα για την διανοητική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προκάλεσε η «αόρατη» χειραψία που επιχείρησε για άλλη μια φορά το βράδυ της Πέμπτης μετά την ολοκλήρωση ομιλίας του για την κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα της χώρας του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Τζο Μπάιντεν μετά το τέλος της ομιλίας του έστριψε στα δεξιά του και άπλωσε το χέρι του για να δώσει μια χειραψία μόνο που εκεί δεν υπήρχε κανείς!

Το ίδιο είχε συμβεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ και πριν από μερικές ημέρες μετά από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα μόνο που τότε υπήρχε μια εξήγηση καθώς όλοι οι παριστάμενοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Τζο Μπάιντεν όταν αντιλήφθηκε ότι έκανε μια χειραψία στο κενό αναζήτησε εναγωνίως μια λύση καταλήγοντας να περιφέρεται στο γεμάτο κόσμο αμφιθέατρο.

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, ο 79χρονος Μπαίντεν, όπως σημειώνει η Daily Mail, είχε υποστηρίξει, επίσης, ότι είχε υπηρετήσει ως καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια μολονότι o ίδιος δεν έχει διδάξει ποτέ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν προκάλεσε την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών με τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να επισημαίνει την αγωνία του για την διανοητική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα – Αποκάλεσε τη σύζυγό του αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί Ομπάμα

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER