ΚΥΠΡΟΣ

Ερωτοκρίτου: Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια

Ερωτοκρίτου: Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια

Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου ούτε ο Γενικός Εισαγγελέας, δήλωσε o Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου, προσερχόμενος στο Αρχηγείο της Αστυνομίας όπου θα συνεχίζει σήμερα (17/4/2015) την κατάθεσή του στην Αστυνομία.

Εξέφρασε, παράλληλα, την πεποίθηση ότι η Αστυνομία θα φέρει εις πέρας το έργο της με αντικειμενικότητα και ότι θα προχωρήσουν οι ανακρίσεις όσον στα αφορά τα ζητήματα που έχουν εγερθεί, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου έστειλε μήνυμα και προς πάσα κατεύθυνση.

"Θα αποτύχουν οι προσπάθειες, ανέφερε, όλων εκείνων που είναι γνωστοί σαν συγκεκριμένος κύκλος, που θέλουν να σταματήσουν οι έρευνες για την οικονομία και να σωθούν οι υπαίτιοι που κατέστρεψαν έναν ολόκληρο τόπο. Τους διαβεβαιώνω, πρόσθεσε, 1000 τοις εκατό γιατί θα είμαι παρών και μαζί με την κοινωνία για να τους αντιμετωπίσουμε".

Ήδη από χθες, ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου, προτού συμπληρωθεί το περιθώριο των 48 ωρών που έδωσε στον Κώστα Κληρίδη για διορισμό ποινικών ανακριτών, με δική του πρωτοβουλία, έδωσε πολύωρη κατάθεση για την εμπλοκή του Γενικού Εισαγγελέα στην υπόθεση Ρrovidencia, καταγγέλλοντας δεκασμό και χρηματισμό μου.

Επιπλέον, φέρεται να παρέδωσε και υλικό, για τους χειρισμούς του Γενικού εισαγγελέα στις υποθέσεις Πανίκου Δημητριάδη και Ανδρεά Βγενόπουλου.

Σε δηλώσεις μετά τη χθεσινή πολύωρη κατάθεση του ο κ. Ερωτοκρίτου είπε ότι αυτή αφορούσε συγκεκριμένα παράπονα για συγκεκριμένους ανθρώπους και συγκεκριμένες συναλλαγές.

Σχετικές ειδήσεις