MEDIA

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Με την καραντίνα είδα ότι υπάρχει ένα κομμάτι μου που δεν είναι μόνο δουλειά

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Με την καραντίνα είδα ότι υπάρχει ένα κομμάτι μου που δεν είναι μόνο δουλειά

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μένει σπίτι και μίλησε στο Πρωινό για το πώς περνάει την ώρα του όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας συνέβη δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα. Είναι άτιμη αρρώστια, δεν είναι απλό πράγμα. Δεν είναι μια απλή ίωση, θα πάρω αντιβίωση και θα περάσει. Θέλει προσοχή. Νιώθω ότι ο μηχανισμός λειτούργησε πολύ γρήγορα και τα μέτρα σωστά ελήφθησαν και είναι η χρονική στιγμή που πρέπει να φεύγουν σιγά- σιγά αλλά και πάλι με προσοχή. Είναι η πρώτη φορά που δείχνουμε σαν Έλληνες ότι έχουμε ευαισθησία, αλληλεγγύη, σκεφτόμαστε και τον συνάνθρωπο», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας.

Ο εγκλεισμός στο σπίτι βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό να ανακαλύψει ένα άλλο κομμάτι του εαυτού του: «Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει 18 ώρες την ημέρα και το σπίτι μου με βλέπει μόνο το βράδυ. Για να κλειστώ σε ένα σπίτι χρειάστηκε πειθαρχία, συγκέντρωση και να μπορέσω αυτή την ενέργεια που είχα πριν να την υποτάξω σε μια ηρεμία και το έκανα. Είδα ότι η ποιότητα της ζωής μου άλλαξε. Έκανα πράγμα που δεν προλάβαινα να κάνω. Να διαβάσω λίγο παραπάνω, να μελετήσω κείμενα, να μαγειρέψω, να ασχοληθώ με πράγματα του σπιτιού που θέλανε φτιάξιμο, να ασχοληθώ με την οικογένειά μου περισσότερο. Αυτά είναι συν σε εμένα αυτή τη στιγμή. Είδα ότι υπάρχει ένα κομμάτι μου που δεν είναι μόνο δουλειά»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αλλαγή της ποιότητα της ζωής τόσο εκείνου όσο και της συζύγου του, Έφης Μουρίκη.

«Με την Έφη, συζητούσαμε περισσότερες ώρες από ότι συζητούσαμε. Όταν ένας άνθρωπος επιστρέφει σπίτι κατάκοπος, όχι μόνο εγώ αλλά και η Έφη από κάποιες δραστηριότητες που έχει, δεν έχει και μεγάλες αντοχές για να συζητήσει. Τώρα συζητήσαμε περισσότερο και είδαμε ότι αυτή η συζήτηση είναι πολύτιμη ακόμα. Ξυπνάει ένστικτα. Ξυπνάει επιθυμίες. Ξυπνάει την αγάπη, τον έρωτα. Ξυπνάει πολλά πράγματα που τα είχαμε αφήσει με μια υποσχετική για το μέλλον. Για τις τρεις μέρες που θα πάμε διακοπές. Οι μέρες εγκλεισμού λειτούργησαν καλά και δημιουργικά μεταξύ μας».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Gossip-tv.gr