MEDIA

YFSF - All Star: Γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο σόου του ANT1

YFSF - All Star: Γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο σόου του ANT1

YFSF - All Star: Σύντομα κάνει πρεμιέρα με τους καλύτερους συμμετέχοντες που πέρασαν από το σόου.

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στον ANT1 αυτή τη φορά όμως με τους καλύτερους παίκτες που διαγωνίστηκαν στο παρελθόν για τις ανάγκες του λαμπερού σόου.

Το YFSF All Star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους. Η κάμερα του ANT1 συνάντησε τον Λευτέρη Ελευθερίου ο οποίος θα βρεθεί ξανά στη σκηνή, μαζί με πετυχημένους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν με τη συμμετοχή τους στο σόου.

«Είμαστε σε συζητήσεις και ευελπιστούμε ότι θα γίνει κανονικά το σόου, άλλωστε δεν γίνεται και τίποτα στα θέατρα, εδώ και τόσο καιρό. Οι συζητήσεις καταλήγουν στο ότι θα είμαι στο YFSF All Star», παραδέχτηκε.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου θυμήθηκε τις μιμήσεις που είχαν κάνει πάταγο στο YFSF...

«Η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται κανονικά στην παρουσίαση. Από τις μιμήσεις μου, αυτά που αγαπήθηκαν πολύ ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο Μικρούτσικος, η Κετιμέ... »

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κρίση του κορονοϊού: «Κι εγώ περνάω καταθλιπτικές στιγμές, δεν είμαι πάντα στα καλύτερά μου, ίσα - ίσα σε σχέση με την πανδημία αυτή μου έχω σκεφτεί και με άλλα πράγματα, τι μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα του καλλιτεχνικού, κάνα delivery... »

Δείτε το βίντεο...