YFSF: «Μάγεψε» και σάρωσε ως Τζένη Βάνου η Τάνια Μπρεάζου

Newsbomb

Η «Τζένη Βάνου» που εμφανίστηκε στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar – All Star» έκλεψε την παράσταση το βράδυ της Κυριακής.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια και νικήτρια της βραδιάς η Τάνια Μπρεάζου η οποία ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο επί σκηνής τη Τζένη Βάνου τραγουδώντας το «Έρωτα μου ανεπανάληπτε».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μάγεψε την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους με αποτέλεσμα να αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια.

Στο «Your Face Sounds Familiar – All Star» της Κυριακής το buzzer πήρε «ρεπό» και το YFSF «άκουσε» την επιθυμία του κοινού να ενσαρκώσουν οι διαγωνιζόμενοι έναν παλιό και αγαπημένο τους χαρακτήρα, αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό τραγούδι.

Οι εννέα διαγωνιζόμενοι δούλεψαν σκληρά και παρουσίασαν μοναδικά acts που άφησαν με ανοιχτό το στόμα τόσο τους τηλεθεατές όσο και την κριτική επιτροπή, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια.

Στο τέλος της βραδιάς η Μαρία Μπεκατώρου ανέβασε τους All Star στη σκηνή… για να αναμετρηθούν με το buzzer το οποίο «έβγαλε» τις ακόλουθες εμφανίσεις

Ματθίλδη Μαγγίρα – Tina Turner
Κατερίνα Στικούδη – Χρήστος Αυγερινός
Θανάσης Αλευράς – Δημήτρης Κόκοτας
Λευτέρης Ελευθερίου – Radiohead

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η μέρα της κρίσης για την επίταξη των γιατρών - Έκτακτη σύσκεψη του ΙΣΑ που καλεί σε «συστράτευση»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved