MEDIA

Κατερίνα Γερονικολού: Οι πληγές που «μαλάκωσαν» και η αποκάλυψη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης

Για τις πληγές της που «μαλάκωσαν» όταν αναφέρθηκε σε αυτές δημόσια αλλά και για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού.

Σε «πληγές που μαλάκωσαν όταν τις είπα δημόσια» αλλά και στον Γιάννη Τσιμιτσέλη αναφέρθηκε η Κατερίνα Γερονικολού μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για την καταγγελία περί bullying που έκανε εναντίον γνωστού ηθοποιού ύστερα από τη δημόσια αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα.

«Δεν έχουν εξαγνιστεί όλοι οι χώροι, αλλά νιώθω ότι βγήκε προς τα έξω, νιώθω ότι μπορώ να κοιτάξω τους συναδέλφους στα μάτια και να ξέρω ότι δεν έχω κάποιο μυστικό» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού είπε πως «δεν είναι φίλη μου, αλλά αυτό που έκανε, μου προκάλεσε έντονα συναισθήματα τα οποία δεν ήξερα ότι είχα».

«Αισθάνθηκα σαν αδελφή της, σαν να το έχω πάθει εγώ. Το έκανα για να τη στηρίξω δημόσια, αλλά τελικά αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα» συμπλήρωσε.

«Ό,τι και να μαγειρέψω στον Γιάννη, δεν ικανοποιείται»

Στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποκαλύπτοντας πως ό,τι και αν του μαγειρέψει, δεν τον ικανοποιεί και πρόσθεσε πως δεν του αρέσουν τα φαγητά που εκείνη κάνει.

«Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης μού είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ό,τι και αν φτιάχνω, δεν ικανοποιείται. Γενικά, δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω» αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα δρομολόγια, οι πρόβες και η χρονομέτρηση -Ήθελαν το τέλειο έγκλημα οι δράστες