Survivor spoiler (24/05): Ο... θάνατος σου η ζωή μου - Νεύρα, φωνές και όλα άνω - κάτω

Newsbomb

Survivor spoiler (24/05): Τεντωμένα είναι τα νεύρα των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, οι οποίοι μετά από 5,5 σχεδόν μήνες «λυγίζουν» με το παραμικρό. Αν και αυτή την εβδομάδα δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσει κανένας, ωστόσο τα αγωνίσματα επάθλου γίνονται πιο ανταγωνιστικά από ποτέ και όλοι έρχονται αντιμέτωποι με όλους.

Μαλλιά κουβάρια έγιναν μπλε και κόκκινοι στο χθεσινό επεισόδιο, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τα βάζουν με τον Τριαντάφυλλο και το «δήθεν» τραυματισμό του.

Η «μπάλα» πήρε και τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ανέχεται τα ψέματα του Τριαντάφυλλου, με τις φωνές μπλε και κόκκινης ομάδας να ακούγονται μέχρι την... Κούβα.

Το σημερινό τρέιλερ μάς προϊδεάζει για νέο γύρο έντασης

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης και Τριαντάφυλλος συνεχίζουν να διατηρούν τη δική τους υποομάδα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους κόκκινους.

«Κάνουν κωλοτούμπες. Θα με βρουν απέναντί τους», λέει η Μαριαλένα, ενώ ο Σάκης δηλώνει on camera ότι «η συμπεριφορά σου έχει να κάνει με το αν με κερδίζεις ή αν με σέβεσαι;». Τέλος, ο Τριαντάφυλλος αναφέρεται στον έντονο τσακωμό που είχε με Μπόγδανο και Ασημακόπουλο, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «θέατρο του παραλόγου».

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας

Σήμερα αναμένεται ένα νέο έντονο επεισόδιο, όπου οι παίκτες θα μονομαχήσουν και πάλι για έπαθλο, αφού δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Οι δύο ομάδες μπαίνουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, που χρειάζεται πολύ υψηλή ταχύτητα, στόχο και ψυχραιμία όπως άλλωστε πάντα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρατική αεροπειρατεία: Τα ερωτήματα για την παρουσία ξένων πρακτόρων στην Αθήνα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved