MEDIA

Survivor: «Βόμβα» από Ασημακόπουλο για τον Τριαντάφυλλο - «Ή αυτός ή εγώ, διαφορετικά θα φύγω»

Γιώργος Ασημακόπουλος

Survivor 2021: Πολύ βαρύ είναι το κλίμα για τον Τριαντάφυλλο στον Άγιο Δομίνικο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απειλεί ακόμα και με αποχώρηση

Έξαλλοι είναι αρκετοί από τους παίχτες του Survivor με τον Τριαντάφυλλο και τη στάση του σε όλο το φετινό ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφτασε στο σημείο να απειλήσει με αποχώρηση από το Survivor.

Το ξέσπασμα του 29χρονου fashion designer έγινε μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε την ομάδα του να χάνει με 10-9 από τους κόκκινους.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κάλεσε το τηλεοπτικό κοινό να μην πιστεύει τον Τριαντάφυλλο καθώς οι ίδιο πεινάνε ενώ πεινούν ενώ εκείνος απολαμβάνει τα έπαθλα λόγω του Σάκη Κατσούλη.

«Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Το ξέσπασμα, όμως, είχε και δεύτερο γύρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλου να φτάνει στο σημείο να λέει: «Βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορώ να επιβιώσω! Ή αυτός ή εγώ, διαφορετικά θα φύγω! Δεν μπορώ άλλο αυτή την ψευτιά και αυτό το παραμύθι! Τέρμα τελείωσε».

Το ίδιο εξοργισμένη με τον Τριαντάφυλλο και η Καρολίνα Καλύβα η οποία σχολίασε καυστικά ότι ο «Ντάφυ» τώρα στο ατομικό «αναστήθηκε».

Ευθεία επίθεση στον Τριαντάφυλλο και από τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος τον κατηγόρησε ότι κοροϊδεύει τους πάντες μπροστά στα μάτια τους. «Εκθέτει τον Σάκη, τον κάνει να τρέχε 15 run. Δεν υπάρχει σεβασμός στα παιδιά που τρέχουν και πονάνε» είπε ο τραγουδιστής με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να παρεμβαίνει και να λέει προς τον «Ντάφυ», «είσαι μεγάλος καραγκιόζης».

Για την ιστορία στο αγώνισμα της Κυριακής νικητές αναδείχθηκαν οι «κόκκινοι» με Τριαντάφυλλο, Σάκη, Μαριαλένα, Χαμπέρη που κέρδισαν με 10-9 τους «μπλε» με Ηλία, Ασημακόπουλο, Καρολίνα, Κόρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρατική αεροπειρατεία: Τα ερωτήματα για την παρουσία ξένων πρακτόρων στην Αθήνα