Survivor Spoiler: Τα κλάματα του Ηλία Μπόγδανου – Ποιος θα φύγει στην τελευταία αποχώρηση

Newsbomb

Survivor Spoiler: Γεμάτο ένταση και συναισθηματική φόρτιση θα είναι το επεισόδιο της Κυριακής (27.06) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής (27.06) με ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια της χρονιάς. Σε αυτό θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα επάθλου με μικτές ομάδες από το ελληνικό και το ρουμάνικο παιχνίδι, ωστόσο, το μεγάλο ενδιαφέρον θα στραφεί στην αποχώρηση που θα ανακοινωθεί στο Συμβούλιο του Νησιού.

Αυτή θα είναι κι η τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς η τετράδα που θα σχηματιστεί θα ταξιδέψει επίσης με προορισμό την Ελλάδα, για να συμμετάσχει στους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι.

Θυμίζουμε πως στα τελευταία αγωνίσματα ασυλίας στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Έχοντας βγει προτεινόμενος από τον Κόρο μετά την πρώτη ασυλία, κατάφερε να κερδίσει δυο στη σειρά, να «σβήσει» την υποψηφιότητά του και να υποδείξει εκείνος δυο παίκτες προς αποχώρηση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι προτεινόμενοι είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το γεγονός ότι στον τελευταίο αγώνα ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης νίκησε τον Ηλία Μπόγδανο, στον οποίο οι άλλοι δυο Amigos «χάρισαν» ζωές για να «χτυπήσει» την ασυλία και να κρατήσει τον Σάκη στον τάκο – πιθανότατα μαζί με τη Μαριαλένα – έφερε αναστάτωση στη μια από τις δυο παρέες του νησιού.

Κόρο και Ασημακόπουλος φαίνεται να τα έχουν βάλει με τον Ηλία, ο οποίος ξεσπάει σε κλάματα όπως φαίνεται και στο trailer του παιχνιδιού μονολογώντας «γιατί δε μου μιλάνε»!

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, για την αποχώρηση από το Survivor έχει γίνει πλέον τεράστιο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, από το παιχνίδι αναμένεται να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μάλιστα, ο εν λόγω παίκτης αναμένεται να προχωρήσει και σε μια σπουδαία κίνηση αναφορικά με τα χρήματα που θα κέρδιζε από το παιχνίδι, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 19χρονης: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για την κακοποίηση και εγκατάλειψη του θύματος

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved