ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιασμός 19χρονης: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για την κακοποίηση και εγκατάλειψη του θύματος

Βιασμός 19χρονης: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για την κακοποίηση και εγκατάλειψη του θύματος
InTime

Συγκλονίζει νέα καταγγελία 19χρονης κοπέλας για βιασμό - Αφού τη βίαζαν για 3 ημέρες, οι δράστες έφυγαν για διακοπές στη Μύκονο

Συνελήφθησαν το μεσημέρι στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση του νησιού, δύο Αλβανοί, ηλικίας 21 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση 19χρονης, επίσης από την Αλβανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια και το βιασμό της από τους δύο κατηγορούμενους, οι οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά.

Η 19χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει, ενημερώνοντας ότι οι δράστες έφυγαν ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές της Μυκόνου, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να συλληφθούν οι δυο δράστες οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό από κοινού.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε τους δύο φερόμενους ως βιαστές στην gallery:

Της έδιναν ναρκωτικά για να τη βιάζουν

Σύμφωνα με όσα είπε η 19χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, είχε γνωρίσει τους δυο δράστες μέσα από διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών και είχαν δώσει ραντεβού για να γνωριστούν.

Όπως κατέθεσε το θύμα, οι δυο δράστες από τη στιγμή που την πήγαν στο σπίτι στα Πατήσια, της έδωσαν ναρκωτικές ουσίες έτσι ώστε να είναι σε κατάσταση αφασίας και να μην μπορεί να αντιδράσει όσο αυτοί προχωρούσαν στον βιασμό της για το διάστημα που την κρατούσαν εκεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 19χρονης στα Πατήσια - Την κρατούσαν όμηρο σε σπίτι για τρεις ημέρες