MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται φυγάς - Ποια πρόσωπα θα ανατρέψουν τα πάντα στον Γ' κύκλο

Άγριες Μέλισσες γ' κύκλοσ

Άγριες Μέλισσες: Σε νέες περιπέτειες μπλέκονται οι χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Γ’ κύκλος ξεκίνησε δυναμικά στις Άγριες Μέλισσες, που μας μετέφεραν στην 21η Απριλίου 1967 και τις δύσκολες ημέρες της επταετίας που ακολούθησαν. Οι χαρακτήρες της σειράς μπαίνουν σε δύσκολες καταστάσεις, με τον Λάμπρο να κινδυνεύει καθώς μετατράπηκε σε φυγά και τις αδερφές Σταμίρη να αναζητούν τρόπο να τον βοηθήσουν.

Ανάλογες δυσκολίες, όμως, θα βιώσουν και τα αδέρφια Σεβαστού που για ακόμα μια φορά θα έχουν «απέναντι» τον πατέρα τους, Δούκα, ενώ στο «παιχνίδι» έχει μπει ο Ακύλας που είναι ο Νο1 κίνδυνος για τους πρωταγωνιστές της σειράς…

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 3

Η Ελένη και οι αδελφές της ταράζονται από την απρόσμενη επίσκεψη του Ακύλα. Επείγει, όμως, να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τον Λάμπρο. Ο Ζάχος λέει στην Ελένη ότι ο Λάμπρος πρέπει να παραδοθεί. Θα καταφέρει να την πείσει ο πρώην αγαπημένος της; Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα. Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και, μετά από πολύ καιρό, συναντά τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσουν στην πρώτη τους συνάντηση; Ο Τόλλιας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος γιος του, ο Θανάσης. Όλο το χωριό είναι συγκρατημένο με τον ερχομό του Ζάχου, καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας από τους πραξικοπηματίες. Και ο Ταξίαρχος Σκαφάς αμφιβάλει για τον Ταγματάρχη. Εκείνος, όμως, τι κρύβει στην καρδιά του;

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 4

Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα και τα αδέλφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο χτύπημα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους. Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σ’ ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι. Θα προλάβει να τον φυγαδεύσει; Η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Πέτρο. Ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας, αλλά τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός που θα τους συγκλονίσει. Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό. Θα καταφέρουν να γλιτώσουν ο Δημήτρης Ορφανίδης και οι σύντροφοί του; Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη μετά απ’ αυτήν την επιδρομή;

Άγριες Μέλισσες: Οι νέοι χαρακτήρες στη σειρά

ΑΚΥΛΑΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ (ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ)

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το καθεστώς.
Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδερφού του έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.
Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι αγαστές του σχέσεις με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

ΖΩΗ ΜΕΓΑΡΙΤΗ (ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ)

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε.

Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της, Κορίνας, με τον Μελέτη δεν τη βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς.

ΖΑΧΟΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ)

Ο Ζάχος Λυκογιάννης έρχεται στο Διαφάνι μετά από πολύχρονη απουσία. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Όμως, αυτός ο αρραβώνας δεν έγινε ποτέ.

Τώρα, ο Ζάχος επιστρέφει ως Ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος, με μεγάλη δύναμη και επιρροή. Από την πρώτη στιγμή, θα έρθει αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Τι θα συμβεί, όμως, όταν θα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο; Θα προτιμήσει να στηρίξει την Ελένη που πάντα αγαπούσε ή τις πεποιθήσεις του και τους συντρόφους του;

ΠΕΤΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσαλίας». Άνθρωπος ζεστός, ιδεαλιστής, ευγενής. Η εφημερίδα του ασχολείται μόνο με θέματα της Θεσσαλίας, αποφεύγοντας πολιτικές τοποθετήσεις και κακοτοπιές. Δείχνει σα να μην θέλει να μπλεχτεί στους επικίνδυνους καιρούς που ζει, όμως, σύντομα θα αποκαλύψει μια άλλη πλευρά του εαυτού του.

Η Ασημίνα θα πιάσει δουλειά στην εφημερίδα του ως γραμματέας. Στο πλευρό του, θα ανακαλύψει έναν νέο κόσμο και θα οδηγηθεί μπροστά σε μεγάλα διλήμματα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΛΗΣ)

Ο Λευτέρης γιός του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του Ακύλα. Μετά τη μετακόμισή τους στο Διαφάνι, ο πατέρας του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του Νομάρχη στη Λάρισα.

Εκεί, αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά, με το «άρτος και θεάματα», προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα του. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.

ΚΟΡΙΝΑ ΜΕΓΑΡΙΤΗ (ΣΤΕΛΛΑ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ)

Η Κορίνα είναι κόρη του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη. Λατρεύει τον πατέρα της και είναι έτοιμη να ακολουθήσει τις εντολές του και τα όνειρά του για το μέλλον της. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μελέτη και θαυμάζει την απλότητα, αλλά και την ευθύτητά του. Είναι έτοιμη να τον αρραβωνιαστεί.

Η μετακόμισή της στο Διαφάνι τη γεμίζει όνειρα για την κοινή ζωή τους. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το παρελθόν του. Η επιστροφή της Πηνελόπης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το ένοχο μυστικό τους.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΛΕΙΒΑΔΑ (ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ)

Η Αιμιλία είναι αδελφή της Ζωής Μεγαρίτη. Διορίζεται με τη βοήθεια του καθεστώτος, ως νέα δασκάλα, στη θέση του Λάμπρου.

Σκληρή, άκαμπτη, συντηρητική και πουριτανή ως το κόκαλο, κάνει δύσκολη τη ζωή της αδερφής της, αλλά και του χωριού με τη στάση της. Θαυμάζει και υπερασπίζεται τον Ακύλα, θεωρώντας τον πρότυπο ηθικής.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΓΛΟΥ)

Ο Διονύσης Καλογεράς είναι ο τοποθετημένος από τη δικτατορική κυβέρνηση, νέος Νομάρχης, προϊστάμενος του Νικηφόρου, υποστηρικτής της κυβέρνησης. Είναι χωμένος στα πάντα, ελέγχει τους κοινοτάρχες, τους δημάρχους και είναι ο κινητήριος μοχλός για όσα θέλει να πετύχει ο Ακύλας στην περιοχή.

Πειθήνιο όργανό τους, ανακατεύεται τόσο στα όσα γίνονται στη Λάρισα όσο και στο Διαφάνι, έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πολιτικές βλέψεις, αλλά δεν έχει την ικανότητα να τα πετύχει.

ΝΤΟΥΝΙΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΗΣ)

Ο Ντούνιας είναι ασφαλίτης, το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος. Είναι άμεσος συνεργάτης του Ακύλα και θα λερώνει τα δικά του χέρια για λογαριασμό του, εκτελώντας τις εντολές που θα φέρουν τον Μεγαρίτη πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων του και των σχεδίων του.

ΘΕΜΗΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ)

Ο Θέμης Δαμασκηνός είναι ο νέος διευθυντής του εργοστασίου του Δούκα. Μοντέρνος και κοσμοπολίτης, προσπαθεί να βρει τρόπους να απογειώσει τις πωλήσεις αν και ο Δούκας δεν συμφωνεί πάντα με τις μεθόδους του. Ως νέος συνεργάτης του Δούκα, δεν έχει κερδίσει ακόμα την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Σύντομα όμως, θα βρει ως σύμμαχό του τη Μυρσίνη που μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στον τρόπο σκέψης του και στις δικές του αντιλήψεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.978 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 22 θάνατοι και 322 διασωληνωμένοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Στρατηγός Φλώρος: Επικό «κάζο» στους Τούρκους – «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»