MEDIA

Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» με δάκρυα όταν μίλησε για τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας

Πύρρος Δήμας
Ο Πύρρος Δήμας συγκινήθηκε όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας
ΑΝΤ1

Ο Πύρρος Δήμας συγκινήθηκε όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας

Με δάκρυα μίλησε ο Πύρρος Δήμας για τη σύζυγό του Αναστασία την οποία έχει «χάσει» από καρκίνο αφού είδε ένα βίντεο στον ΑΝ1 στο οποίο εκείνη μιλούσε για τον ίδιο μετά το τρίτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Όπως είπε ο Πύρρος Δήμας η «περίπετεια» με τη σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους ξεκίνησε «από μια συνέντευξη». «Έπαθα. με το χαμόγελο της, με τη ψυχή της με το πως αντιμετώπιζε τα πράγματα, είχα πάθει πλάκα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Εγώ της έλεγα μπορεί να πάω για μετάλλιο δεν ξέρω και εκείνη μου έλεγε τι δεν ξέρεις, θα πάρεις το χρυσό, είμαι σίγουρη. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη. Σε όλα έπαιξε ρόλο. Ήταν στήριγμα, ήταν δίπλα μου, ήταν μεσάνυχτα, ήταν μαζί μου σε όλα» συνέχισε ο Πύρρος Δήμας.

«Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που πιστεύω άλλοι άνθρωποι δεν θα τα κάνανε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, πολλά μου χάρισε» είπε ο Πύρρος Δήμας.

Μιλώντας για την περιπέτεια της συζύγου του με τον καρκίνο και την τραγική κατάληξη είπε ότι «όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Σηκωνόταν το βράδυ και έκλαιγε μόνη της. Της είπα μετά από δυο μέρες ότι δεν είναι καλό αυτό. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει. Και της είπα να στηρίξουμε τα παιδιά μας. Από εκεί και πέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια. Έδωσε αγώνα με χαμόγελο, δεν έχω λόγια».

Αναφερόμενος σε όσα ζει πλέον ο Πύρρος Δήμας είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι στο σπίτι που ζω, επειδή έχουμε πολλές στιγμές μαζί, θα βγει και θα μου πει «επ, μην αφήσεις το σακάκι εκεί! Μάζεψε τα παπούτσια». Δεν μπορείς να καλύψεις τον ρόλο της μαμάς στα παιδιά, απλά είμαι τυχερός που είναι μεγάλα πια και μπορούν να στηρίξουν τον εαυτό τους. Συγχρόνως όμως στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, περάσαμε πολλά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

edupass.gov.gr: Τι αλλάζει για τη δήλωση self test στα δημόσια σχολεία - Τι ισχύει για τα ιδιωτικά

Καταρρέει ο Ερντογάν: «Χαριστική βολή» η ενεργειακή κρίση – Ο κίνδυνος για την Ελλάδα

Μητσοτάκης - Μέρκελ: Το... μενού που είχε το δείπνο με θέα την Ακρόπολη - Δείτε τις φωτογραφίες