MEDIA

The Bachelor: Μεγάλη ανατροπή στα spoiler – Ποια είναι η νικήτρια; Το βίντεο που δίνει την απάντηση

Νικήτρια bachelor
Ένα βίντεο ανατρέπει τα spoilers για τη νικήτρια του The Bachelor.
Alpha TV

The Bachelor: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο που «προδίδουν» τη νικήτρια του παιχνιδιού, που έγινε η εκλεκτή της… καρδιάς του Αλέξη Παππά.

Στην τελική ευθεία έχει περάσει το «The Bachelor», με τους τηλεθεατές του ριάλιτι του Alpha να περιμένουν την ανάδειξη της νικήτριας. Ποια θα είναι αυτή που θα καταφέρει να «κερδίσει» τον Αλέξη Παππά και θα αναδειχθεί σε νο1 του παιχνιδιού; Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι πριν λίγο καιρό, κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν σε ιστοσελίδες της Κύπρου είχαν αποκαλύψει τη νικήτρια.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα showbiz.cyprustimes.com δημοσίευσε, πριν από αρκετό καιρό, φωτογραφία του Αλέξη Παππά σε τρυφερές στιγμές με την Άννα Ζένιου. Η 19χρονη Κύπρια, πάντως, θεωρούταν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού και δεν θα ήταν έκπληξη αν πράγματι αυτή είναι η νικήτρια του παιχνιδιού…

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι καθώς υπάρχει μια τεράστια ανατροπή που αναδεικνύει άλλη κοπέλα ως νικήτρια του ριάλιτι του Alpha.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο μεγάλος τελικός του «Bachelor» γυρίζεται στη Σαντορίνη και η κοπέλα που «κέρδισε» τον περιζήτητο εργένη, είναι η Αθηνά ή αλλιώς η Αθηνά New York!

Με το ταπεραμέντο της, η 26χρονη κέρδισε τον Αλέξη Παππά και όπως φαίνεται από τα αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα του τελικού που δημοσιεύει το Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες

Γλυκά Νερά: Πρόταση - κόλαφος από τον Εισαγγελέα για Αναγνωστόπουλο - «Αμετανόητος εγκληματίας»

Σαρωτικές αλλαγές στα σχολεία: Αλλάζουν προγράμματα σπουδών και βιβλία