MEDIA

The Bachelor: Διέρρευσε η νικήτρια; Η φωτογραφία της Άννας Ζένιου με τον Αλέξη Παππά

The Bachelor: Διέρρευσε η νικήτρια; Η φωτογραφία της Άννας Ζένιου με τον Αλέξη Παππά

The Bachelor: Το πρώτο μεγάλο spoiler για το ριάλιτι του Alpha ήρθε από την Κύπρο και φαίνεται πως προδίδει τη νικήτρια του φετινού κύκλου.

Ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει να αναζητά την… εκλεκτή της καρδιάς του στο The Bachelor. Το ριάλιτι του Alpha έχει αρχίσει να προχωράει και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές τις επόμενες εβδομάδες, αφού οι κόντρες των κοριτσιών μέσα στο σπίτι έχουν αρχίσει να αυξάνονται. Το θέμα, όμως, για την παραγωγή του παιχνιδιού φαίνεται πως είναι η μεγάλη διαρροή που έγινε από ιστοσελίδα της Κύπρου και παρουσιάζει μια από τις διαγωνιζόμενες ως τη νικήτρια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα showbiz.cyprustimes.com δημοσίευσε φωτογραφία του Αλέξη Παππά σε τρυφερές στιγμές με την Άννα Ζένιου. Η 19χρονη Κύπρια, πάντως, θεωρείται από τα φαβορί του παιχνιδιού και δεν θα είναι έκπληξη αν πράγματι αυτή είναι η νικήτρια του παιχνιδιού…

Ποια είναι η πιθανή νικήτρια του The Bachelor

Η νεαρή καλλονή ζει στη Λευκωσία, είναι ιδιωτική υπάλληλος, λατρεύει το ποδόσφαιρο και στηρίζει φανατικά την Ανόρθωση.

«Βλέπω μια εκθαμβωτική παρουσία να με πλησιάζει και ξαφνικά αισθάνομαι ότι χάνω τη μπάλα», ήταν τα πρώτα λόγια του Bachelor Αλέξη Παππά μόλις αντίκρισε τη γοητευτική Άννα, η οποία έκανε είσοδο με ένα πορτοκαλί φόρεμα, αλλά και με μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Μαρτυρίες γειτόνων - «Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα» (vid)

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ξεσπάει η κόρη της 50χρονης κατηγορούμενης - «Δεν θέλω να την ξέρω»

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ