MEDIA

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο με Βαλάντη, Μυριέλλα και Κατσαούνη - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor
Απίθανα πράγματα στο Survivor...
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor: Το βράδυ της Δευτέρας (3/1) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού.

Οι ομάδα των Διασήμων κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση καθώς νωρίτερα είχαν ηττηθεί από τους 10 – 3 στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας από τους Μαχητές.

Εκρηκτικό κλίμα στο συμβούλιο που επικράτησε στο συμβούλιο είχε καλλιεργηθεί στο στίβο μάχης, όταν Βαλάντης ήρθε σε αντιπαράθεση τόσο με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου όσο και με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Βαλάντης βγήκε… εκτός εαυτού με τον Γιώργο και τη Μυριέλλα και δεν σταμάτησε να επικρίνει το γεγονός ότι οι δυο παίκτες ήρθαν κοντά.

Μετά από όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ο Γιώργος πήρε τον λόγο για να απαντήσει και η ατάκα του έριξε περισσότερο… λάδι στη φωτιά. «Μήπως τη γουστάρεις μπάρμπα;», ρώτησε τον Βαλάντη για να ακολουθήσει… χάος.

Οι κόντρες συνεχίστηκαν ανάμεσα στους Διάσημους με την Αθηνά Ευμορφιάδη να παίρνει το μέρος του Βαλάντη και να λέει στη Μυριέλλα πως έχει πάσα ιδέα για αυτή.

Ο Βαλάντης, πάντως, στη συνέχεια έριξε τους τόνους και επιχείρησε να φανεί ως το... θύμα της υπόθεσης στην επικείμενη ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού. Μάλιστα ανέφερε πως προτίθεται να «σταυρωθεί» όπως ο Χριστός.

Την ατομική ασυλία, πάντως, τη διεκδίκησε ο Βαλάντης και έφτασε ως το τέλος με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Εν τέλει, ο νεαρός ηθοποιός ήταν αυτός που νίκησε.

Εν τω μεταξύ, στην Καλύβα τους οι Μαχητές υποστήριξαν τον παίκτη τους και ανέφεραν πως έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς προς τη Μυριέλλα.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Πηλίδης αναφέρθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή, λέγοντας πως έχει διαρκώς μια μόνιμη γκρίνια...

Η ατομική ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του καθώς κατόρθωσε να κερδίσει το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και να εξασφαλίσει την ηρεμία του σε αυτό το συμβούλιο.

Προτού ψηφίσουν οι Διάσημοι ο Γιώργος Λιανός τους ζήτησε εξηγήσεις για τις εντάσεις που αντίκρισε στην αρένα.

Τον λόγο πήρε ο Βαλάντης, ο οποίος απασφάλισε εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη που όλο τριγυρίζει τη Μυριέλλα Κουρεντή και αποσυντονίζει έτσι την ομάδα.

Το θέμα πήρε φωτιά και πήραν μέρος και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που ξεκαθάρισαν πως δεν κάνουν τίποτα κακό που έχουν φιλικές σχέσεις στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Βαλάντης με οκτώ ψήφους!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Την Τρίτη στις 14:00 η συνεδρίαση παρουσία Πλεύρη, Κεραμέως - Άμεσα οι ανακοινώσεις

Αλαλούμ με τα rapid test στο Σύστημα Εργάνη – Δέχεται μόνο τα μοριακά, στον «αέρα» οι εργαζόμενοι

Survivor Spoiler: «Βόμβα» για αποχώρηση πρωτοκλασάτου παίκτη των Διάσημων