MEDIA

Survivor: Από το Hollywood στον Άγιο Δομίνικο – Ποιος είναι ο Άγγελος Πουλής που μπαίνει στο ριάλιτι

Survivor: Από το Hollywood στον Άγιο Δομίνικο – Ποιος είναι ο Άγγελος Πουλής που μπαίνει στο ριάλιτι
Ένας παρκουρίστας με… χολιγουντιανή προϋπηρεσία
Instagram: angelos_poulis

Survivor: Γνωρίστε τον παρκουρίστα που μπαίνει στο παιχνίδι έχοντας «βαρύ» βιογραφικό 

Την ώρα που τα φώτα έχουν πέσει -κυρίως- στην Κάτια Ταραμπάνκο και τον μισθοφόρο Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι θα μπουν στους Διάσημους μαζί με τον Σάκη Αρσενίου, μία θα είναι η προσθήκη στους Μαχητές, αλλά πολύ σημαντική και με «άρωμα» Hollywood.

Ο παρκουρίστας, Άγγελος Πουλής, μπαίνει στο Survivor για να βοηθήσει τη μπλε ομάδα, έχοντας «βαρύ» βιογραφικό. Ο 38χρονος κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το «American Dream» συμπράττοντας με διεθνές αστέρες του σινεμά, όπως ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Αφλεκ. Πώς το κατάφερε;

Πριν μερικά χρόνια είχε δώσει συνέντευξη στην «Espresso» αποκαλύπτοντας πως έπειτα από μια επαγγελματική «χυλόπιτα» του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, βρέθηκε να πετάει για το Λος Αντζελες όπου και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Μάλιστα, για τον παρκουρίστα – ηθοποιό, υπάρχει προφίλ στο πασίγνωστο «IMDB» όπου αναφέρονται οι ταινίες που έχει παίξει, έχοντας μάλιστα και ένα βραβείο στο ενεργητικό του.

«Πήγα να με δουν για ρόλο στα “Κλεμμένα όνειρα”, που υποτίθεται ότι ήταν από τις πιο cool σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης μού είπε: “Μου κάνεις, μου αρέσεις, αλλά επειδή δεν έχεις πάει σε σχολή υποκριτικής δεν μπορώ να σε πάρω, είναι αρχή μου”. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι -και ειδικά οι παλαιότεροι- είναι 200 χρόνια πίσω. Γύρισα σπίτι το ίδιο βράδυ απογοητευμένος και άρχισα να χαζεύω στο YouTube, μέχρι που έπεσα σε ένα βίντεο του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στο οποίο εξηγούσε την ιστορία της ζωής του. Έτσι κατευθείαν googlαρα “πώς να γίνεις ηθοποιός στο Χόλιγουντ”» είχε δηλώσει το 2017 σε συνέντευξή του στην «Espresso» ο Άγγελος Πουλής, ο οποίος είναι αυτοδίδακτος στο παρκούρ, στη σκηνοθεσία, στο μοντάζ, ακόμα και στο μεγαλύτερο μέρος της υποκριτικής.

aggelos poulis 4
Ο Άγγελος ΠουλήςIMDB

Πράγματι, πήγε στο Λος Αντζελες το 2015, οπότε άρχισαν και οι πρώτες δυνατές συνεργασίες του. «Συμμετείχα σε μια μεγάλη διαφήμιση της Yamaha, ήμουν ο stunt double του Ντίλαν Ο’ Μπράιαν (“Maze”, “Teen Wolf”), πρωταγωνίστησα στα πόστερ, στα DVD covers και στο πρόμο υλικό της ταινίας “American assassin”, επίσης πήρα μέρος σε ένα exhibition video, το οποίο προβαλλόταν σε μια τεράστια led οθόνη στο κέντρο του Λος Αντζελες, όπου φαίνομαι να κάνω παρκούρ σε αργή κίνηση, ενώ πριν από λίγους μήνες πήρα τον πρώτο μεγάλο ρόλο μου στη σειρά επιστημονικής φαντασίας “The last ship” του Μάικλ Μπέι, όπου υποδύομαι τον Έλληνα φίλο του πρωταγωνιστή» είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξή του.

Όσο για τη συνεργασία του με τους βραβευμένους με Οσκαρ Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον που ακολούθησε; Αφορούσε ένα reality περιπέτειας, το «The runner».

«Ο Ντέιμον έτυχε να βρίσκεται για λίγο στα callbacks της οντισιόν μαζί με τον σκηνοθέτη Τομ Χούπερ, που έκανε το cast. Μας είχαν μαζέψει για να μας εξηγήσουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε και το 85% του eye contact του σκηνοθέτη και του Ντέιμον ήταν προς εμένα. Ηταν εμφανές πως με προτιμούσαν. Ετσι πήρα τον πρώτο ρόλο μου στην Αμερική» είχε πει τότε στην «Espresso» ο νέος παίκτης των Μαχητών, συμπληρώνοντας: «Τελικά τίποτα δεν είναι απίθανο, αν έστω το προσπαθήσεις. Αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Συγκλόνισε η Αθηνά Ευμορφιάδη - «Αυτό που πέρασε η Ευρυδίκη το έχω περάσει δυο φορές»

Survivor: Η απάντηση του Βαλάντη για την ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (videos)

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο Μισθοφόρος που μπαίνει στο παιχνίδι – Σε ποια ομάδα θα τον δούμε

Survivor Spoiler: Γυναικείος καβγάς στους Μαχητές και ανατροπή με είσοδο νέων παιχτών