MEDIA

Survivor: «Εξαφανίστηκε» η Κάτια Ταραμπάνκο – Φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

Survivor: «Εξαφανίστηκε» η Κάτια Ταραμπάνκο – Φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο;
Τι συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο; Χαμός στο Twitter με το μοντέλο
Glomex

Survivor: Τι συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο; Χαμός στο Twitter με το μοντέλο

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (26/2) είδαμε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να μπαίνει στους Μαχητές και μάλιστα με… φορά, καθώς έδειξε από την αρχή ότι είναι δυνατή στα αγωνίσματα.

Η αθλήτρια στίβου, έφερε τρεις νίκες στην ομάδα της, όμως άλλη ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή και μιλάμε για την Κάτια Ταραμπάνκο η οποία ήταν… άφαντη.

Στο μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου, δεν υπήρχε πλάνο στην Κάτια και οι χρήστες του Twitter απόρησαν με την «εξαφάνισή» της. Τελικά το μοντέλο εμφανίστηκε στο παιχνίδι της Καραϊβικής, δείχνοντας όμως πως δεν έχει πολύ όρεξη.

Την ταλαιπωρεί ο τραυματισμός της από προηγούμενο αγώνισμα ή έχει μάθει για τον πόλεμο στην Ουκρανία και ανησυχεί για την οικογένειά της;

Η αλήθεια είναι πως η παίκτρια δεν γνωρίζει τίποτα για όσα διαδραματίζονται στον τόπο καταγωγής της. Οι κανονισμοί λένε πως μόνο αν κάποιο μέλος της οικογένειας αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και επικοινωνήσει με την παραγωγή, τότε ο παίκτης έχει δικαίωμα να μιλήσει μαζί του.

Επίσης, υπάρχουν φήμες πως η Κάτια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς την βλέπουμε και στο trailer του αποψινού επεισοδίου. Τώρα αν θα συμβεί κάποια ανατροπή; Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 27/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία (video)

Survivor: Ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για τη νέα παίκτρια και την εκπομπή της Μαλέσκου (photos)

Survivor: Ξεσπά σε κλάματα η Μυριέλλα, «έχω πέσει θύμα» - Τι θα δούμε απόψε