MEDIA

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο»

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο»
Δεν σταματούν οι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης.
Glomex

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη, κάνοντας λόγο για ανήθικες πράξεις. 

Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις και οι εντάσεις στο Survivor. Οι κόντρες συνεχίζονται τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και μεταξύ συμπαικτών. Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μίλησε για τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη, κάνοντας λόγο για ανήθικες πράξεις.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, στο επεισόδιο της Τρίτης και είπε ότι: «Όταν κέρδισε το αγώνισμα ο Άρης, ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος αλλά βγήκα με διαφορετικό τρόπο. Για εμένα δεν εμπνέει καμία ηθική προς το πρόσωπό μου κι αν μη τι άλλο αυτό που έκανε ήταν ότι πιο πονηρό μπορούσε να κάνει ας μου επιτραπεί η ακραία έκφραση».

«Έκανε κάτι πολύ ανήθικο, μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να μου πει κάτι γιατί ξέρει ποιος είμαι, κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες μου να με βγάλουν από την κάλπη. Δεν είχε αυτός το θάρρος να το κάνει από την ατομική ασυλία. Δεν μπορείς να με ψηφίζεις ή να λες ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας μαζί μου και να λες υπήρχε στρατηγική. Οπότε ψεύδεσαι», συμπλήρωσε ο μισθοφόρος.

Μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για τους τσακωμούς του Άρη Σοϊλέδη με τον Απόστολο Ρουβά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ ανέφερε ότι «Θέλει να είναι ο Θεός όλων».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης θέλει να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Άρης Σοϊλέδης; Στα «πατώματα» η ψυχολογία του

Survivor spoiler (22/03): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor: Οι πρώην φίλες Σοφιάννα και Ασημίνα τώρα ξεσπούν και το Twitter τις δικάζει

Survivor spoiler (22/03): Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί αύριο