MEDIA

Survivor: H συγκινητική εξομολόγηση της Ναυσικάς για τον πατέρα της και τα πλάνα-φωτιά του σκηνοθετη

Survivor: H συγκινητική εξομολόγηση της Ναυσικάς για τον πατέρα της και τα πλάνα-φωτιά του σκηνοθετη
Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο επεισόδιο της Τρίτης
ΣΚΑΙ

Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προκάλεσε, άθελά της, μεγάλη συζήτηση μετά το επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor τόσο για την εξομολόγησή της σχετικά με τον πατέρα της όσο και για τα «καυτά» πλάνα που της χάρισε ο σκηνοθέτης.

Αρχικά το 28χρονο μοντέλο μίλησε για τις εμπειρίες της στον χώρο της μόδας με τον σκηνοθέτη να συνοδεύει τα όσα είπε η Ναυσικά με πλάνα που «ζάλισαν» από το καλλίγραμμο κορμί της.

«Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη. Εν τέλει δεν πήγα ποτέ Πανεπιστήμιο και συνέχισα να δουλεύω μετά τα 18 μου και σαν σερβιτόρα. Μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist στο καφέ που δούλευα για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πως έχω τις αναλογίες και το ύψος για να γίνω μοντέλο. Μου κανόνισε ραντεβού με ένα πολύ μικρό πρακτορείο. Οπότε έφτασα σε σημείο να μην κάνω άλλες δουλειές και να ασχολούμαι με το μόντελινγκ» είπε η Ναυσικά.

Στη συνέχεια η παίχτρια των κόκκινων του Survivor αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε και στον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά. «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή» είπε αρχικά το νεαρό μοντέλο και συμπλήρωσε:

«Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απόν και λόγο της δουλειάς του και λόγο του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ύβρεις, κλάματα, «καυτές» εξομολογήσεις και η συγχώρεση που ζήτησε ο Καραγκύνιας