MEDIA

Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή για την επιλογή των μοντέλων - Σοφρωνίου: «Δε θα τρελαθούμε εδώ πέρα»

Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή για την επιλογή των μοντέλων - Σοφρωνίου: «Δε θα τρελαθούμε εδώ πέρα»
«Άναψαν» τα αίματα στην κριτική επιτροπή
Twitter

Οι επιλογές των κριτών διχάζονται και η Σοφία Χατζηπαντελή που αποτελεί ένα διαφορετικό πρότυπο ομορφιάς εκνευρίζεται στο άκουσμα της λέξης «diversity» και ξανφικά... καβγαδίζει με τους κριτές. 

Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μόδας επέστρεψε στις οθόνες πιο ανανεωμένος αλλά ταυτόχρονα και αρκετά διαφορετικός. Το όριο ηλικίας ανέβηκε και το πρότυπο ομορφιάς δεν είναι πια το ίδιο.

Απόδειξη για αυτό αποτελεί η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία εκπροσωπεί τον όρο «diversity» με τα έντονα χαρακτηριστικά της και ειδικότερα τα έντονα φρύδια της.

Η audition μιας υποψήφιας προκάλεσε τεταμένο κλίμα στο πλατό και ξαφνικά οι κριτές άρχισαν να τσακώνονται για τη χρήση του όρου «diversity» στα γυναικεία μοντέλα.

Η κριτής θεώρησε ότι δεν μπορεί μια κοπέλα να λέει ότι εκπροσωπεί τη διαφορετικότητα χωρίς να γνωρίζει τη σημασία του όρου. Οι κριτές εκεί διαφώνησαν λέγοντάς της ότι δεν μπορεί να απορρίπτει τα κλασσικά όμορφα μοντέλα επειδή η ίδια είναι διαφορετική. Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας προσπαθούσαν να της εξηγήσουν ότι θέλουν να βλέπουν τα μοντέλα που είναι κατάλληλα για την Ελλάδα μιας και τώρα εισέρχεται σε μια διαφορετική βιομηχανία και δεν είναι έτοιμη να δεχθεί τις έντονες διαφορές στα μοντέλα.

Από μεριάς του ο Σοφρωνίου σε έξαλλη κατάσταση ξέσπασε και τόνισε «Δε θα τρελαθούμε εδώ πέρα» ενώ ο Καράβας εξήγησε ότι πρέπει να βλέπουμε τι επιθυμεί και ο καταναλωτής.