MEDIA

Άδωνις Γεωργιάδης: Στην Ελλάδα είναι έγκλημα ότι παίζω τένις

Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Glomex / Alpha TV

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια συνέντευξη έξω από τα συνηθισμένα πολιτικά στερεότυπα μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του αλλά και όσα τον ενοχλούν στην κριτική που του ασκείται κατά καιρούς και ξεπερνά τα όρια.

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν Γίνεται» του Alpha.

O κ. Γεωργιάδης αυτή τη φορά μίλησε περισσότερο για την προσωπική του ζωή, για το πώς βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του την κριτική που του ασκείται αλλά και αρκετές επιθέσεις που του γίνονται και λιγότερο για την πολιτική του σταδιοδρομία και τις κινήσεις της κυβέρνησης ενόψει του δύσκολου χειμώνα.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, θεωρεί φυσιολογικό το να υπάρχουν άνθρωποι που τον αντιπαθούν. «Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και δεν είναι καλό να αρέσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης δεν δίστασε να πει στη Ναταλία Γερμανού ότι μπορεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην κριτική που του ασκείται λέγοντας χαρακτηριστικά πως «στην Ελλάδα είναι έγκλημα αν παίζει τένις ο Άδωνις Γεωργιάδης».

Για την ενασχόλησή του με τα social media, ανέφερε πως μετά το πρώτο μήνυμα που ανέβασε στο Twitter μέσα σε ένα λεπτό άρχισε να… τσακώνεται με καμιά πενηνταριά άτομα!

Σχετικά με τον «ντόρο» που είχε προκληθεί με τη συνέντευξη του Ιάσωνα Αποστολόπουλου στη Ναταλία Γερμανού, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι κανένας από τη Νέα Δημοκρατία δεν προέτρεψε σε επιθέσεις σε βάρος της παρουσιάστριας.

Ακολούθως, επεσήμανε πως θεωρεί ανεπίτρεπτο να υπάρχουν υβριστικά συνθήματα στον πολιτικό διάλογο, αφήνοντας έτσι αιχμές για την αντιπολίτευση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσους σχολιάζουν την προσωπική και οικογενειακή του ζωή. «Είναι αποκρουστικό για εμένα να λένε ότι δέρνω τη γυναίκα μου», επεσήμανε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ακόμα ότι έχει υπάρξει θύμα βίας, καθώς όπως είπε του έχουν κάψει πάνω από 20 φορές τα μαγαζιά του.

Αναφορικά με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως έχει πουλήσει εκατομμύρια βιβλία στη ζωή του.

Όσο για τα βίντεο του Luben που διαρκώς τον περιλαμβάνει στα βίντεο που δημιουργεί, επεσήμανε πως δεν το θεωρεί χιουμοριστικό. «Δεν είναι χιουμοριστικά τα βίντεο του "Luben", έχουν πολιτική στόχευση», υποστήριξε.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού δώρισε στον Άδωνι Γεωργιάδη ένα μπλουζάκι με σκίτσο του Αρκά.

Μάλιστα, αναφορικά με το σκίτσο όπου ένας πολιτικός καλούσε τον άλλον να βγάλει το «φίδι από την τρύπα», ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως όχι απλά καλείται να το κάνει αλλά… αυτοπροσκαλείται τις περισσότερες φορές.