Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βλέπει στη Γερακιανή ένα γνώριμο πρόσωπο

Newsbomb

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Έρωτες που γεννιούνται και κόντρες που μεγαλώνουν - Ένα επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου γεμάτο καταιγιστικές εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Πέτρος για ακόμα μια φορά θα προσπαθήσει να βρεθεί δίπλα στην Ελισάβετ ενώ η συνάντηση της Γιάννας με τον Σταυρή στο δικό τους σημείο είναι γεγονός.

Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε απόψε:

Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντάς της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη.

Ο Σαράντος πείθει, τελικά, τον Μπόγρη και ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα έρχεται στο φως. Ο Πέτρος, για ακόμα μία φορά, εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα. Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην ηγουμένη.

Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Για ακόμα μία φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει.

Η Γιάννα και ο Σταυρίνος αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά ύστερα από χρόνια στο γνωστό σημείο. Ομως, αυτή τους η συνάντηση δεν θα μείνει μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σάρωσε το Μουντιάλ την Κυριακή – Παρέσυρε σειρές και «Voice»

Έξι σειρές που μας καθηλώνουν τα βράδια της Δευτέρας – Τι θα δούμε

Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Σταύρος φτάνουν στο αδιέξοδο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved