MEDIA

Survivor All Star: Ποιο θα είναι το πρώτο αγώνισμα επάθλου

Survivor All Star: Ποιο θα είναι το πρώτο αγώνισμα επάθλου
Survivor All Star
Youtube

Πρεμιέρα την Κυριακή, στις 21.00, στο ΣΚΑΪ για το ριάλιτι επιβίωσης. Ποια είναι τα παρεάκια του Survivor All Star.

Το «Survivor All Star» ξεκινά την Κυριακή, στις 21.00, στο ΣΚΑΪ και οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης αδημονούν για την πρεμιέρα. Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κυρίως από τις εκπομπές του σταθμού.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Παρασκευής, μέσα από το «Πρωινό Μας» της Φαίης Σκορδά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πρώτο αγώνισμα. Το έπαθλο για το οποίο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό οι 26 Survivors είναι η «φωτιά».

Η νικητήρια ομάδα θα λάβει εξοπλισμό και εργαλεία για να ανάβει εύκολα φωτιά στο νησί, χωρίς δυσκολίες. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια, καθώς αν δεν έχουν φωτιά δεν μπορούν να φάνε, δεν μπορούν να ζεσταθούν.

Η χαμένη ομάδα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να επιβιώσει χωρίς αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα. Για την ακρίβεια, θα έχει μόνο και μία ευκαιρία να ανάψει την φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι ένας παίκτης από τη χαμένη ομάδα θα πρέπει να πάρει το ρίσκο και, αν δεν τα καταφέρει, ίσως προκληθούν οι πρώτοι τσακωμοί.

Οι πρώτες παρέες και ο μοναχικός Χανταμπάκης

Από τα πλάνα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, διακρίνονται οι πρώτες παρέες. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας, μαζί με τους Ηλία Μπόγδανο και Μελίνα Μεταξά, φαίνεται ότι είναι από τα πρώτα «παρεάκια» που δημιουργούνται.

Μία ακόμη «υποομάδα» ίσως είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Ελένη Χαμπέρη.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που όπως αποδεικνύεται έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μία μοναχική διαδρομή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, κάθεται σκεπτικός, καθόλου ομιλητικός κι απλά παρατηρεί.

Στο πάρτι υποδοχής, μάλιστα, ήρθε κοντά με μόλις 2 άτομα, την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια. Να σημειωθεί ότι το πρώην μοντέλο, στον πρώτο κύκλο του «Survivor» που είχε συμμετάσχει, είχε σχολιαστεί έντονα για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του.