MEDIA

Survivor All Star: Ο λόγος που δεν πήγε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Survivor All Star: Ο λόγος που δεν πήγε ο Γιάννης Σπαλιάρας
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το Survivor All Star
Instagram

Ερωτηθείς γιατί δεν θα πήγαινε ξανά στο Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα». 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το Survivor All Star στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκάλυψε γιατί δεν δέχθηκε την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζάλι.

Όπως είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας για το Survivor: «ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό». Σύμφωνα με τον ίδιο,

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σημείωσε ακόμη πως θεωρεί ότι είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε 10 σίριαλ.

Ερωτηθείς γιατί δεν θα πήγαινε ξανά στο Survivor, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor. Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”» συμπληρώνει και δηλώνει πως θεωρεί λάθος της παραγωγής να δίνει την ίδια αμοιβή σε όλους τους παίκτες» και πρόσθεσε: «Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Πώς χωρίζονται οι δύο ομάδες - Τα spoiler

Survivor All Star: Οι μεγάλοι απόντες και οι κόντρες με το καλημέρα

Λιανός στο Newsbomb.gr: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν στο φετινό Survivor»