MEDIA

Survivor All Star: Οι μεγάλοι απόντες και οι κόντρες με το καλημέρα

Survivor All Star: Οι μεγάλοι απόντες και οι κόντρες με το καλημέρα

Survivor All Star: Πρεμιέρα την Κυριακή (8/1) για το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τα ονόματα που απουσιάζουν να απασχολούν ήδη αλλά και τις πρώτες κόντρες να είναι γεγονός.

Την Κυριακή (8/1) στις 21:00 θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το Survivor All Star. Οι φαν του ριάλιτι επιβίωσης περιμένουν… πως και πως να δουν τον νέο κύκλο, με όλα τα μεγάλα ονόματα να έχουν ήδη ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Άλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες σε εκπομπές του ΣΚΑΪ προβλήθηκαν κάποια πρώτα πλάνα, που έδωσαν μια «γεύση» για το τι θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή.

Βέβαια, υπάρχουν και πρώην παίκτες του Survivor που δεν ταξιδέψαν στον Άγιο Δομίνικο και έγινε μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά τους. Πρώτος και καλύτερος σε αυτή την κατηγορία ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο «Ντάνος» που συνδέθηκε όσο κανείς άλλος νικητής με το Survivor, εν τέλει δεν θα πάρει μέρος όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Αν και κανείς, ποτέ, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί μελλοντικά. Αντίστοιχα εκτός έχει μείνει και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σε όλους τους τόνους δηλώνει ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Εκτός των δύο ηχηρών απόντων, υπήρξαν και άλλα ονόματα που ακούστηκαν αλλά τελικά έμειναν εκτός παιχνιδιού. Γιώργος Κόρομι, Κάτια Ταραμπάνκο, Ελευθερία Ελευθερίου, Έλενα Κρεμλίδου και αρκετοί ακόμα αποκάλυψαν ότι έκαναν συζητήσεις για να συμμετάσχουν στο Survivor All Star αλλά τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία με την Acun Media.

Μάλιστα, η Κρεμλίδου εξέφρασε και την απορία γιατί δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς θεωρούσε δεδομένη την επιλογή της για τον All Star κύκλο του Survivor.

Survivor All Star: Ο «ψευτοφουσκωτούλης» και η κόντρα

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, ήδη άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες… κόντρες ακόμα κι αν δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο. Στο «στόχαστρο» του «Ντάφυ», έχει μπει αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμαθε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει ακόμη μέσα στο Survivor All Star, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Ο Τριαντάφυλλος είχε δώσει την απάντησή του μέσα από stories στο Instagram, στα οποία έλεγε: «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα».

Survivor All Star: Ποιο θα είναι το πρώτο αγώνισμα επάθλου

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Παρασκευής, μέσα από το «Πρωινό Μας» της Φαίης Σκορδά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πρώτο αγώνισμα. Το έπαθλο για το οποίο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό οι 26 Survivors είναι η «φωτιά».

Η νικητήρια ομάδα θα λάβει εξοπλισμό και εργαλεία για να ανάβει εύκολα φωτιά στο νησί, χωρίς δυσκολίες. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια, καθώς αν δεν έχουν φωτιά δεν μπορούν να φάνε, δεν μπορούν να ζεσταθούν.

Η χαμένη ομάδα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να επιβιώσει χωρίς αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα. Για την ακρίβεια, θα έχει μόνο και μία ευκαιρία να ανάψει την φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι ένας παίκτης από τη χαμένη ομάδα θα πρέπει να πάρει το ρίσκο και, αν δεν τα καταφέρει, ίσως προκληθούν οι πρώτοι τσακωμοί.

Survivor All Star: Οι πρώτες παρέες και ο μοναχικός Χανταμπάκης

Από τα πλάνα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, διακρίνονται οι πρώτες παρέες. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας, μαζί με τους Ηλία Μπόγδανο και Μελίνα Μεταξά, φαίνεται ότι είναι από τα πρώτα «παρεάκια» που δημιουργούνται.

Μία ακόμη «υποομάδα» ίσως είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Ελένη Χαμπέρη.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που όπως αποδεικνύεται έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μία μοναχική διαδρομή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, κάθεται σκεπτικός, καθόλου ομιλητικός κι απλά παρατηρεί.

Στο πάρτι υποδοχής, μάλιστα, ήρθε κοντά με μόλις 2 άτομα, την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια. Να σημειωθεί ότι το πρώην μοντέλο, στον πρώτο κύκλο του «Survivor» που είχε συμμετάσχει, είχε σχολιαστεί έντονα για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του.