MEDIA

Survivor All Star: Υπάρχει παίκτης που θα παίρνει 8.000 ευρώ

Survivor All Star: Υπάρχει παίκτης που θα παίρνει 8.000 ευρώ
GLOMEX

Survivor All Star: Το «ταβάνι» για τα χρήματα των παικτών θα είναι 5.000 ευρώ, ενώ ένας εξ αυτών έχει συμφωνήσει να πάρει 8.000 ευρώ.

Το μεγάλο παιχνίδι του Survivor All Star κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, ωστόσο οι αποκαλύψεις έχουν ξεκινήσει από νωρίς, πριν ακόμα ο Γιώργος Λιανός δώσει το πρώτο σφύριγμα.

Τα νέα δεδομένα αφορούν τα οικονομικά έπαθλα των παικτών, τα οποία όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο σταθερά μιας και κάποιοι μάλλον έκαναν άλλη συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό, σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Μέχρι και σήμερα γνωρίζαμε ότι το ταβάνι αμοιβής στο φετινό Survivor είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα, και αυτό θα ίσχυε για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Το ποσό αυτό ωστόσο ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε αρνητικά όσους είχαν συμμετάσχει προηγούμενες χρονιές με καλύτερες οικονομικές συμφωνίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρωινή εκπομπή υπάρχει κάποιος παίκτης, του οποίου η αμοιβή δεν θα είναι 5.000 ευρώ αλλά θα «ακουμπάει» το αστρονομικό ποσό των 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Η συμφωνία πρόκειται να γίνει με άνδρα, ενώ το έξτρα ποσό δεν αποκλείεται να έχει τη μορφή πριμ. Οι συμφωνίες αυτές φέρεται να έγιναν στις αρχές της εβδομάδας με τον ίδιο τον Ατζούν κατά το ταξίδι του στην Ελλάδα.

«Τα 5.000 ευρώ είναι επίσημα το ταβάνι, αλλά δεν παίρνουν όλοι αυτό το ποσό. Αυτό το έχουν πει και στους παίκτες και το γνωρίζουν. Υπάρχουν κάποιοι, ελάχιστοι που η αμοιβή τους θα ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ. Γύρω στις 8.000 ευρώ έχω μάθει κάποιος ότι παίρνει. Ίσως δεν κατατεθούν όλα στον τραπεζικό λογαριασμό. Μπορεί να είναι ως ένα πριμ.», είπαν χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.