MEDIA

Survivor All Star: 10 πράγματα που μάθαμε πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Survivor All Star: 10 πράγματα που μάθαμε πριν τη μεγάλη πρεμιέρα
ΣΚΑΪ

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη του πολυαναμενόμενου Survivor All Star έχει ξεκινήσει, καθώς απόψε στις 21.00 ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους 26 παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών φαίνεται μεγάλο, όπως και το στοίχημα που έχει βάλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και το ΣΚΑΪ που επιθυμούν να πάρουν τη ρεβάνς στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει κυρίως από τις εκπομπές του σταθμού του Φαλήρου, είναι πολλές.

  1. Αρχικά, γνωρίζουμε ήδη τους 26 Survivors. Κατερίνα Δαλάκα, Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι οι γυναίκες του φετινού κύκλου. Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης, Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης, Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος, είναι τα αγόρια της παρέας.
  2. Οι δύο ομάδες δεν θα είναι χωρισμένες σε διάσημους και μαχητές. Ο διαχωρισμός θα γίνεται με το χρώμα. Σύμφωνα με τα spoilers, η μία ομάδα θα αποτελείται από τους Βρισηίδα Ανδριώτου, Ελένη Χαμπέρη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ηλία Γκότση, Τάκη Καραγκούνια, Γιώργο Ασημακόπουλο, Μελίνα Μεταξά, Σάκη Κατσούλη, Κώστα Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Καρολίνα Καλύβα.
  3. Αφροδίτη Σκαφίδα, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, Ηλίας Μπόγδανος, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Περικλής Κονδυλάτος, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, θα είναι η δεύτερη ομάδα.
  4. Οι αμοιβές των συμμετεχόντων έχουν συζητηθεί πολύ. Είχε ακουστεί ότι η αμοιβή θα ήταν κοινή για όλους. Όμως, ο Γρηγόρης Μελάς, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει κάποιος παίκτης, του οποίου η αμοιβή δεν θα είναι 5.000 ευρώ αλλά θα «ακουμπάει» το αστρονομικό ποσό των 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Η συμφωνία πρόκειται να γίνει με άνδρα, ενώ το έξτρα ποσό δεν αποκλείεται να έχει τη μορφή πριμ.
  5. Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται τους παίκτες με ένα πάρτι. Στη συνέχεια οι παίκτες θα χωριστούν σε ομάδες και θα έχουμε αγώνισμα επάθλου και αγώνισμα ασυλίας. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι από την πρώτη μέρα θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο της βδομάδας. Να σημειωθεί ότι το πρώτο έπαθλο θα αφορά στη φωτιά. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία για να ανάβει φωτιά στην καλύβα της.
  6. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (9 Ιανουαρίου) θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, αλλά και το συμβούλιο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.
  7. Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, το συμβούλιο για τον τρίτο υποψήφιο, ενώ θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές.
  8. Αυστηρή είναι και η γραμμή που θα ακολουθήσει η παραγωγή. Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Ιλιτζαλί, δεν θα επιτρέψει φαινόμενα παραβάσεων που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενους κύκλους. Έτσι αν βρεθεί κάποιος με κινητό, θα αποχωρεί άμεσα από το παιχνίδι.
  9. Στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε κι άλλους παίκτες να μπαίνουν στο «Survivor All Star». Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο Newsbomb.gr, «οι αφίξεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε είσοδος, θα αλλάζει το παιχνίδι 100%».
  10. «Ο προγραμματισμός θέλει τον μεγάλο τελικό να γίνεται στις αρχές Ιουλίου», δήλωσε επίσης ο Γιώργος Λιανός.