MEDIA

Survivor All Star: Τέλος ο Χάρος από το παιχνίδι μέσα σε δύο εβδομάδες

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Ακόμα μία αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Νίκη ή αλλιώς μια συνήθεια που έχει γίνει... λατρεία για την Κόκκινη ομάδα στο Survivor All Star, η οποία για άλλη μια φορά επικράτησε έναντιον των Μπλε στο αγώνισμα επάθλου της Πέμπτης.

Σε έναν αγώνα στον οποίο οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στο σκορ, οι Διάσημοι έφτασαν πρώτοι στο πολυπόθητο «10» και θα χορτάσουν τρώγοντας πίτσα. Ο τελευταίος πόντος ήρθε από τον Κόρο ο οποίος έληξε το παιχνίδι στο 10-7.

Από την άλλη, οι Μαχητές θα μείνουν ξανά νηστικοί με τα «σύννεφα» να είναι πιο έντονα από ποτέ πάνω από την Μπλε καλύβα. Δεν είναι μόνο οι συνεχείς εντάσεις που έχουν χαλάσει το κλίμα στην ομάδα αλλά και η παρατεταμένη πείνα που έχει οδηγήσει ορισμένους παίκτες σε αγωνιστική πτώση.

Ειδικά ο Τάκης Καραγκούνιας που δέχθηκε νέα «πυρά» από τους συμπαίκτες του την ώρα του αγωνίσματος, φαίνεται να είναι από τους πιο ενοχλημένους παίκτες με την κατάσταση που επικρατεί στους Μπλε.

Πέρα από τις εντάσεις, ήταν και ένα αγώνισμα που είχε απρόοπτα, καθώς την ώρα της επιλογής των ματσαρισμάτων η Μελίνα Μεταξά ζαλίστηκε και ξάπλωσε στο έδαφος. Εν συνεχεία αποχώρησε με φορείο, με την εικόνα της να δείχνει ανησυχητική.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Στέλιος Χανταμπάκης σκόνταψε κι έπεσε με άσχημο τρόπο. Παρότι τρόμαξαν οι παίκτες, αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Όλα αυτά πριν το κρίσιμο συμβούλιο αποχώρησης και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Ανάμεσα λοιπόν στον Κρις Σταμούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο και τον Κώστα Παπαδόπουλο, αντίο θα πει ο Σώζων, αποδεικνύοντας ότι «άγγιξε και δεν ακούμπησε» καθώς η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ μικρή.