MEDIA

Ελευθερία Ελευθερίου: Έβαλε τα κλάματα στο Survivor για τον Μάριο - «Ευτυχώς τελείωσε νωρίς...»

Ελευθερία Ελευθερίου: Έβαλε τα κλάματα στο Survivor για τον Μάριο - «Ευτυχώς τελείωσε νωρίς...»

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει σοβαρά παράπονα από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ξέσπασε σε κλάματα

«Εκρηκτική» κατάσταση δημιουργήθηκε στην κόκκινη ομάδα μέτα την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star. Οι τηλεθεατές είδαν τη διάσημη τραγουδίστρια να είναι έξαλλη με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε.

Μάλιστα σε συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για τον Μάριο: «Ευτυχώς που δεν μπήκα από την αρχή στο παιχνίδι. Ευτυχώς που ήμουν έξω και είδα κάποια πράγματα και τελείωσε νωρίς αυτή η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

«Αντί να με πιάσει να μου μιλήσει με ρώταγε αν χόρτασα, πάμε καλά;», δήλωσε έπειτα η παίκτρια των κόκκινων.

Έντονος καυγάς Μαρτίκα με Μάριο για την Ελευθερίου: «Έλα να εξηγηθείς σαν άντρας»

«Πυρά» εξαπέλυσε ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη για τη στάση του απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου. Ο Μαρτίκας κάλεσε τον Μάριο να συμμετάσχει στη συζήτηση μερικά μέλη της κόκκινης ομάδας για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην νέα παίκτρια των Διασήμων.

«Έλα να εξηγηθείς γιατί χάνω πάσα ιδέα για εσένα. Έλα να εξηγηθείς σαν άντρας στο πανελλήνιο γιατί δεν μπορείς να αποφύγεις τις ευθύνες σου όταν ξέρεις τι χαμός έχει γίνει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας

«Γίνεσαι παράδειγμα προς αποφυγήν για τις κόρες των οικογενειών που μας βλέπουν... Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης», σήμειωσε έπειτα μιλώντας στην κάμερα.

Ο Μάριος αποκρίθηκε έξαλλος στον Μαρτίκα πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν τον αφορά και τα λέει όλα αυτά επείδη του αρέσει το ριάλιτι.

Βασιλιά του ριάλιτι... Άστα αυτά σε ξέρουμε. Θα δώσω την εξήγηση μου όταν πρέπει όχι σε σένα, είσαι ο τελευταίος που σε αφορά» , είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος φανερά εκνευρισμένος.

Ξέσπασε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Μάριο: «Έλεγες ότι ήμουν απωθημένο σου, η αγάπη σου...»

Εκτός εαυτού η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με αφορμή τη συμπεριφορά του απέναντί της. Η οργή της τραγουδίστριας κατέληξε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του συμπαίκτη της

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με όλη την κόκκινη ομάδα παρούσα.

Και δεν σταμάτησε εκεί: «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου», είπε η Ελευθερία με τον Μάριο να παραμένει σιωπηλός.

Έπειτα τον αποκάλεσε και «ντροπή της Κύπρου», με ένα σχόλιο που έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις: «Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου», είπε συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ελευθερίου για Μάριο: «Οφείλεις εξηγήσεις στις δύο γυναίκες που άδειασες»

Πάντως, οι εντάσεις ξεκίνησαν με το «καλημέρα» στην κόκκινη ομάδα έπειτα από τις προσθήκες των τριών νέων παικτριών, με την Ελευθερία Ελευθερίου να εμφανίζεται φανερά εκνευρισμένη από τη συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Γενικά δεν ήθελα να φέρω προστριβές», δήλωσε αρχικά η Ελευθερίου αλλά όπως είπε ο Μάριος συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και αυτό την ενόχλησε.

«Ξέρει ότι όλο αυτό το διάστημα έχει παιχτεί κάτι που με έχει αδειάσει και με έχει πληγώσει και δεν έρχεται καν να μου μιλήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Μάριου και της Καρολίνας

Έπειτα ο Μάριος, πληροφορούμενος από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τι ακριβώς έχει συμβεί, προσέγγισε την Ελευθερίου για να της δώσει εξηγήσεις off camera.

«Τι να μου εξηγήσεις off camera; Οφείλεις να εξηγήσεις σε όλους που το είδαν. Σε δυο γυναίκες που τις έχεις αδειάσει, στο φίλο σου που τον αφησες και όλα καλά με την κοπέλα σου», είπε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου

«Δεν χρειάζεται να κάνεις σκηνή. Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις έχω δει και τα συμπεράσματα τα έχω βγάλει», κατέληξε.

Τα πρώτα λόγια της Ελευθερίου για τον Μάριο: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια...»

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Χριστίνα Κεφαλά έκαναν την εμφάνισή τους στο Survivor All Star και κατέφτασαν στην παραλία της κόκκινης ομάδας στην οποία εντάχθηκαν.

Οι παίκτες των Διασήμων υποδέχθηκαν με χαμόγελα τις τρεις νέες παίκτριες ενώ εκείνες από την πλευρά του εξέφρασαν τις πρώτες τους σκέψεις για την άφιξή τους στο νησί.

«Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Πρώτη μέρα στο νησί μετά από δύο χρόνια… Να που ξαναβρίσκομαι εδώ», είπε ενθουσιασμένη η Χριστίνα Κεφαλά.

Φυσικά οι τηλεθεατές εστιάζουν και στην Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αναμένεται να ανάψει «φωτιές» στην κόκκινη καλύβα στρεφόμενη κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια πριν τη συμμετοχή μου στο Survivor... από το 2017-18. Είχαμε άψογες σχέσεις και νομίζω ότι έχει μείνει μέχρι εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η προδομένη Ελευθερία Ελευθερίου, η ομάδα που κερδίζει ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

Ελευθερία Ελευθερίου: «Συμφωνώ που είπε τον Μάριο ντροπή της Κύπρου», λέει ο Μπο

Survivor All Star: «Σφαγή» μετά το ξέσπασμα της Ελευθερίου – «Ο Μάριος δεν είναι ντροπή της Κύπρου»