MEDIA

Ελένη Τσολάκη για το μέλλον της στο Open: «Τελειώνει το συμβόλαιο...»

Ελένη Τσολάκη για το μέλλον της στο Open: «Τελειώνει το συμβόλαιο...»

«Τελειώνουμε το συμβόλαιο φέτος» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη μιλώντας για το μέλλον της στο Open. Τι ανέφερε για τις κουβέντες που έχουν γίνει με τον σταθμό.

Για τα επαγγελματικά της βήματα, μίλησε η Ελένη Τσολάκη, καλεσμένη στο The 2Night Show του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του Open Weekend στην πρωινή ζώνη, ανέφερε ότι το συμβόλαιό της λήγει φέτος και πως έχουν γίνει κάποιες σχετικές συζητήσεις.

«Η δουλειά πάει καλά! Να σε ρωτήσω επειδή ακούγονται και φήμες, τελειώνει το συμβόλαιο σου φέτος;», την ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την Ελένη Τσολάκη να του απαντάει «Τελειώνουμε φέτος; Τελειώνουμε το συμβόλαιο».

«Έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με τον σταθμό, υπάρχει η διάθεση και από τους δυο μας, θα δούμε όμως τι θα είναι αυτό και πως θα είναι» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Είναι όμορφο να βλέπει κάποιος τη δουλειά σου και μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας να σου λέει, «το κάνεις ωραία, μήπως να δούμε και κάτι». Αλλά, επειδή είμαι ήδη δυόμιση χρόνια στο OPEN και είμαι καλά και με τους ανθρώπους έχω μια ωραία προσωπική ωραία σχέση, νομίζω ότι πάντα προέχει να κάνεις μια κουβέντα με εκείνους και μετά όλα τα άλλα. Αλλά πάντα είναι θετικό να ακούς καλά λόγια και, επειδή δεν τα έχουν και εύκολα οι άνθρωποι, άσε αυτούς που τα λένε να τα πουν. Δεν είναι κακό» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε κάτι διαφορετικό επισήμανε: «Θα έκανα τα πάντα! Νομίζω ότι, επειδή, τώρα νιώθω καλά δηλαδή αισθάνομαι ότι αυτή η εκπομπή μού ταιριάζει, την αγαπώ, την ξέρω, αισθάνομαι καλά, ότι πατάω. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως».

Σχετικές ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Γιατί παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της

Παραίτηση βόμβα: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Τσολάκη: «Κάθε βδομάδα σ´ εκείνο το σταθμό,να περιμένω τη μανούλα μου»