MEDIA

My Style Rocks: «Άφωνη» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εμφάνιση διαγωνιζόμενης

My Style Rocks: «Άφωνη» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εμφάνιση διαγωνιζόμενης
Glomex

«Μόνο η Πέγκυ Καρρά λείπει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Ευτυχία.

Χωρίς λόγια έμεινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την εμφάνιση μίας παίκτριας στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks».

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα φούξια φόρεμα, με κίτρινα πούπουλα και περπάτησε στην πασαρέλα του σόου γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, οι κριτές με τα σχόλιά τους την γείωσαν.

«Με το που ήρθες μπροστά μου ήταν σαν να με έλουσαν με νερό με παγάκια. Είσαι σαν μέλος των Πατ Κιουτ. Μόνο η Πέγκυ Καρρά λείπει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Ευτυχία.

«Ειλικρινά, αρνούμαι να σχολιάσω αυτό το λουκ. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κομψό; Είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα και δεν βλέπεις στον καθρέφτη ότι δεν σε κολακεύει; Τα έχω πάθει όλα», προσέθεσε.

Μάλιστα, η κριτής είπε ότι κανένας δεν βρίσκει ωραίο το ντύσιμό της και αρνήθηκε να το σχολιάσει. «Για να διαγωνιστείς στο My Style Rocks δεν θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη με αυτό το λουκ. Αντικειμενικά, δεν είναι ωραίο. Θες να πιάσουμε τους καμεραμάν να ρωτήσουμε; Δεν ξεκινήσαμε καλά. Όχι, αρνούμαι να σχολιάσω», είπε.

Η παίκτρια δεν περίμενε τόσο κακή κριτική και στενοχωρήθηκε από τα σχόλια της Ηλιάνας. Εκτός αυτού, δεν γνώριζε ποιες ήταν οι «Πατ Κιουτ», το συγκρότημα από τη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης».