Survivor All Star Spoiler: Τι αλλάζει με τις νέες ασυλίες

Survivor All Star Spoiler: Πόσες ασυλίες θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Survivor All Star
Survivor All Star Spoiler: Τι αλλάζει με τις νέες ασυλίες
2'

Αλλαγές και πάλι στο Survivor All Star εξαιτίας των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας το Survivor All Star θα μεταδίδεται έως και την Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει πως η Τετάρτη θα είναι η μέρα που θα δούμε την αποχώρηση, γεγονός που αυτομάτως σημαίνει ότι οδεύουμε ξανά προς εβδομάδα με δύο και όχι τρεις ασυλίες.

Την Κυριακή θα δούμε Διάσημους και Μαχητές να αγωνίζονται ως μεμονωμένα άτομα για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο της σεζόν, το αυτοκίνητο. Τη Δευτέρα θα δούμε το αγώνισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας και την Τρίτη θα δούμε τη δεύτερη ασυλία, για να ακολουθήσει μετά τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την αποχώρηση ενός εκ των τουλάχιστον τριων υποψηφίων.

Η εβδομάδα θα κλείσει την Τετάρτη με την αποχώρηση.

Νίκος Μπάρτζης: Αιχμές σε Μαρτίκα και πάλι

Ο Νίκος Μπάρτζης μετά την υποψηφιότητά του στο τελευταίο Συμβούλιο στου Νησιού αποκαλύπτει τον λόγο που ήθελε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

«Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκαμε 3 υποψήφιοι. Πριν πάμε είχα πιάσει τα παιδιά και τους παρακάλαγα να με ψηφίσουνε για ψυχολογικούς λόγους γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ήθελα να δω άμα ο κόσμος με πιστεύει και δεν είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης γιατί όπως βλέπουμε στο παιχνίδι, Μαρτίκας και Κόκκινοι έχουν γίνει ένα. Κάθονται κάτω, τρώνε θέσεις, έχουμε τρελαθεί εδώ μέσα», ανέφερε αρχικά ο παίκτης.

«Για ένα παιχνίδι στρατηγικής πολλοί δεν κρατάνε τις αξίες τους ούτε τίπουα και απλά ήθελα να βγω στον τάκο, όπως και βγήκα για να δω άμα ο κόσμος βλέπει και να πάρω λίγο ψυχολογία για να συνεχίσω αυτή την ανθρωποφαγία εδώ μέσα, αυτό το παιχνίδι και να το συνεχίσω με ψυχολογία», πρόσθεσε με παράπονο ο Νίκος Μπάρτζης.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης «δίνει στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο – «Αυτός έγραψε το χαρτάκι»

Νικόλας Αγόρου: Στο Survivor All Star μας έλεγαν ακριβοπληρωμένους κοπρίτες

Survivor All Star - Κολοβού: Επιβεβαιώνει για Γκότση και προβλέπει τον φετινό μεγάλο νικητή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή