MEDIA

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης «δίνει στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο – «Αυτός έγραψε το χαρτάκι»

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης «δίνει στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο – «Αυτός έγραψε το χαρτάκι»
Glomex

Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιος έγραψε το περιβόητο χαρτάκι, που οδήγησε στην αποβολή του από το παιχνίδι

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor», είπε στα τέλη Μαρτίου ο Γιώργος Λιανός στο «Survivor All Star» ανακοινώνοντας την αποβολή των δύο ανδρών από το ριάλιτι επιβίωσης.


Όλο αυτό το διάστημα, ο Ηλίας Γκότσης είχε εκφράσει την δική του άποψη ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει ποιος πραγματικά ευθυνόταν για την αποβολή του. Η απάντηση ήρθε, το πρωί της Πέμπτης, μέσα από το «Πρωινό Μας», όπου ήταν καλεσμένος.

«Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος και το λέω πρώτη φορά γιατί βλέπω τους παίκτες που αποχωρούν και λένε πράγματα που είχα στο μυαλό μου… Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια», υποστήριξε ο Γκότσης τονίζοντας ότι ο Μπόγδανος δεν πήρε θέση. Στη συνέχεια ανέφερε ότι, επειδή ήταν φίλος του, δεν θέλησε να τον προδώσει.

«Δεν ήμουν μόνο εγώ και ο Ηλίας, γνωρίζουν κι άλλοι άνθρωποι γι΄ αυτό το πράγμα. Ήταν κι άλλοι που έλεγαν τι ήθελαν», πρόσθεσε τονίζοντας ότι η παραγωγή γνώριζε ότι δεν ήξερε Αγγλικά.

Στο τέλος, ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε σε τοξικές συμπεριφορές παικτών και γνωστοποίησε ότι έχει κάνει ξεκαθάρισμα.