MEDIA

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης «καρφώνει» τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης «καρφώνει» τον Κωνσταντίνο Βασάλο
GLOMEX

Ο Ηλίας Γκότσης μιλάει αναλυτικά για πρώτη φορά για την αποβολή του από το Survivor All Star

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά μετά την αποβολή του από το Survivor All Star και ανέφερε τα πάντα για το φαγητό στα κρυφά, τα χαρτάκια που έφευγαν αλλά και τις σχέσεις που είχε με τους συμπαίκτες του.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών άφησε τις αιχμές του για όσους αναφέρθηκαν μέσα στο παιχνίδι στην αποχώρησή του κι έκαναν λόγο για κάρμα.

«Για εμένα όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Όλοι λίγο πολύ τα ξέραμε. Δηλαδή όλοι βλέπαμε κινήσεις ύποπτες και λέγαμε σε πηγαδάκια τι γίνεται εδώ; Εγώ, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στο κάρμα, δεν ήθελα να μιλήσω, ούτε να κάνω μέσα σε εισαγωγικά τον ρουφιάνο ότι είδα αυτό ή εκείνο.»

«Λέω κάποια στιγμή, όταν είναι συστηματικό αυτό που κάνεις, σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου. Από ό,τι φάνηκε έτσι έγινε και με τα δύο παιδιά. Αργά ή γρήγορα ο «κλέφτης» θα πιαστεί, μέσα σε εισαγωγικά. Μην παρεξηγηθώ για τα λεγόμενά μου. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Αυτά που κάνουμε στην ζωή μας, μάς ορίζουν κιόλας. Οπότε ευελπιστώ να ήταν η τελευταία παραβίαση κανόνα από όλους τους παίκτες και να προχωρήσουμε δίκαια προς το τέλος του Survivor» είχε αναφέρει τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος τότε.

«Δυστυχώς είναι μια δουλειά κι αμαυρώθηκε λίγο το όνομά μου κι επειδή είμαι επαγγελματίας και σέβομαι τους ανθρώπους και τους συμπαίκτες μου… Θα βγούνε κι άλλοι παίκτες στην συνέχεια και θα πούνε την οπτική τους γιατί για εμένα δεν υπάρχει καλός ή κακός, υπάρχουν μόνο άνθρωποι διαφορετικοί. Σε αυτούς που έκανα unfollow δεν θεωρώ ότι είναι κακοί άνθρωποι. Ο καθένας θα πει την δική του οπτική, θα εκλογικεύσει τις πράξεις του και σε βάζει σε ερωτηματικά «μήπως δεν είναι έτσι, όπως τα είπε ο Γκότσης;». Εγώ είπα την αλήθεια μου, αυτό που ένιωσα και για αυτό ακριβώς έπραξα έτσι. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι και να πω τι ωραία που περάσαμε» δήλωσε ο Ηλίας Γκότσης.

Στο τέλος ο παίκτης των Μπλε ανέφερε «Θα ήθελα όταν βγει κάποιος και πει την δική του οπτική ότι δεν έτρωγα ή δεν το κάναμε μαζί, να είμαι εδώ πέρα και να κοιταζόμαστε γιατί υπάρχουν μέσα και παίκτες που μίλησαν περί κάρματος. Μάλλον δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη και θεωρούν ότι είναι ένα σύστημα τιμωρίας κι όχι ότι απλά αντανακλά τις πράξεις σου. Οι ίδιοι άνθρωποι που έρχονταν και σου έλεγαν ευχαριστώ».