MEDIA

Το Ναυάγιο Spoiler: Η ζωή του Πέτρου κινδυνεύει ξανά

Το Ναυάγιο Spoiler: Η ζωή του Πέτρου κινδυνεύει ξανά

Το Ναυάγιο έρχεται στο MEGA τη νέα εβδομάδα με πολλές ανατροπές

Την Κυριακή, η σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στο κοινό. Η παραγωγή μυθοπλασίας, που κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης, θα προβληθεί μέχρι και την Τετάρτη με τέσσερα επεισόδια.

Ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση μπροστά στις νοσοκόμες. Ο Αγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και ζητά τη βοήθειά του να μετατεθεί στο Λιμενικό. Ο Διονύσης καλεί έναν δημοσιογράφο στο στούντιο για να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντάς τη να ξεσπάσει για τον χαμό του Κυριάκου.

Οι δύο αρχαιοκάπηλοι ψάχνουν μανιωδώς τον Πέτρο για να του αποσπάσουν τη βυζαντινή εικόνα, ενώ ο Τρύφωνας αποφασίζει να αναχωρήσει για τα Κύθηρα, όπου τον χρειάζονται οι ασθενείς του, αφήνοντας πίσω μόνη την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης αναλαμβάνει να καλύψει το πρόβλημα του Βασιλείου με τη ληγμένη άδεια του πλοίου. Καλεί στο γραφείο του τον Μιχάλη και του κάνει μια δελεαστική προσφορά για να τον κρατήσει στην εταιρία...

Ο Πέτρος το σκάει την τελευταία στιγμή από τους αρχαιοκάπηλους παίρνοντας μαζί του το όπλο του Αντώνη. Ο Δημήτρης επιμένει να γυρίσουν οικογενειακώς στην Κρήτη, αλλά η Λίνα τον πείθει να την αφήσει να μείνει στην Αθήνα με τη Βάσω. Μετά την επίσκεψη της Ευγενίας, η Ειρήνη σκέφτεται να φύγει από το σπίτι του Ιπποκράτη. Εκείνος όμως την κρατάει κοντά του και την καταφέρνει να του ανοίξει την καρδιά της και να του μιλήσει για τον Απόστολο και τα όνειρά της. Η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάση πιάνει φωτιά και οι δυο τους νομίζουν ότι το έχει κάνει ο Δημήτρης.

Ο Γιώργης μαθαίνει από τον Άγγελο πού είναι θαμμένη η Ασημίνα και της πηγαίνει μερικά λουλούδια, αλλά εκεί πηγαίνει και ο Βασίλης. Ο Μάκης βλέπει ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα στην εφημερίδα, ενώ ένα τηλεφώνημα έρχεται να αναστατώσει την Ειρήνη και ο μικρός Ορφέας τη βρίσκει λιπόθυμη στο πάτωμα...