MEDIA

Τρία δυνατά χαρτιά ετοιμάζονται για πρεμιέρα – Θα μοιράσουν την τράπουλα της τηλεθέασης

Τρία δυνατά χαρτιά ετοιμάζονται για πρεμιέρα – Θα μοιράσουν την τράπουλα της τηλεθέασης

Τα κανάλια σιγά σιγά θα ξεδιπλώσουν τα χαρτιά τους για το δεύτερο μισό της σεζόν

Το «Survivor» έκανε ποδαρικό στο 2024 και στο δεύτερο μισό της χρονιάς ως μοναχικός λύκος, καθώς ακόμη δεν έχουμε δει στη βραδινή ζώνη κάποιο άλλο
πρόγραμμα. Τις επόμενες εβδομάδες, όμως, εκτός από τις σειρές που επιστρέφουν, θα δούμε τρία πολυσυζητημένα και ηχηρά πρότζεκτ που θα φέρουν νέες ισορροπίες στην prime time.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 21.00, το «Survivor» θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πρεμιέρα της σειράς «Famagusta» στο MEGA.

Η πολυαναμενόμενη παραγωγή του τριδύμου των επιτυχιών -Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου- κάνει πρώτη επίσημη.

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η επιχείρηση «Αττίλας 2» μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά για να σωθεί από τους τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει πολύ κοντά της, την ρίχνει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, το μωρό της έχει χαθεί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει. Πενήντα χρόνια έχουν περάσει, μα η πληγή του χαμένου μωρού για το ζεύγος Χριστίνας και Ανδρέα Σέκερη δεν έχει κλείσει. Παρότι έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια με τρία παιδιά, πάντα υπάρχει η σκιά του πρωτότοκου γιου.

Ο 50χρονος Μάικλ, μεγαλωμένος στο Λονδίνο από Ελληνοκύπριους γονείς, επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες Κυπρίων που έζησαν την τουρκική εισβολή, σε ένα ντοκιμαντέρ. Η έρευνά του θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μαρτυρία της Χριστίνας Σέκερη και η αλήθεια θα βγει στο φως. Καλά κρυμμένα μυστικά που ακολουθούν μια οικογένεια που συνδέεται τόσο βαθιά με τα μαρτυρικά γεγονότα της Κύπρου, αποκαλύπτονται σε 24 επεισόδια. Σε μια σειρά γεμάτη μνήμες, μικρές και μεγάλες τραγωδίες, σχέσεις που δοκιμάζονται, ανθρώπους που συντρίβονται και ανθρώπους που επιβιώνουν.

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει, τα βράδια της Πέμπτης, στο «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη. Το εν λόγω πρότζεκτ θα κάνει ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, στις 19 Ιανουαρίου στις 22.30, με στόχο υψηλά ποσοστά. Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den» συστήνει έξι κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές που θα αποτελούν την ομάδα των DRAGONS… Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Δημήτριος Μάλλιος, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του δεύτερου μισού θα είναι το ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Το «MasterChef» θα κάνει πρώτη επίσημη τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και θα δείξει τα «δόντια» του στα υπόλοιπα προγράμματα, ερχόμενο με φόρα και πολλές αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα δούμε διαφοροποιήσεις στους κανονισμούς. Οι οντισιόν θα γίνονται με άλλο τρόπο. Η προετοιμασία του πιάτου θα γίνεται ατομικά αλλά οι παίκτες θα μπαίνουν στο δωμάτιο των κριτών ανά δυάδες και θα μονομαχούν. Από την κάθε μονομαχία ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και ο δεύτερος θα αποχωρεί. Φυσικά, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και στη συνέχεια προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φανατικών του «MasterChef».