MEDIA

Η επιστροφή της μυθοπλασίας – Όλες οι εξελίξεις στις αγαπημένες σειρές

Η επιστροφή της μυθοπλασίας – Όλες οι εξελίξεις στις αγαπημένες σειρές

Τα σίριαλ επιστρέφουν απόψε και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι μεγάλο

Κάποιες εβδομάδες αποχής ήταν αρκετές για να λείψουν στο κοινό! Απόψε, η βραδινή ζώνη, γεμίζει ξανά με αγαπημένα σίριαλ και καταιγιστικά επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Στον ALPHA, στις 20.00, επιστρέφει «Ο παράδεισος των κυριών». Τα Χριστούγεννα έχουν έρθει, αλλά δεν είναι για όλους γιορτινά και χαρούμενα. Η Μιράντα δεν παύει να εκπλήσσει τον Ντίνο με την συμπεριφορά της και η κατάσταση πλέον δείχνει να μην έχει επιστροφή. Ο Σίμος απολαμβάνει την επιτυχία των στόχων του σε όλους τους τομείς, ενώ η Αμαλία προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις τύψεις και στην χαρά της που έχει βρει την μητέρα της… Η Γεωργία μετά την συνάντησή της με τον Πάρη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Είναι αρκετή η αγάπη της για τον Πάρη να την κάνει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο; Απ’ την άλλη η Δωροθέα αισθάνεται δικαιωμένη από την έκβαση των πραγμάτων και δεν χάνει την ευκαιρία να το επισημαίνει στον Μάρκο.

Στις 21.00, ο «Σασμός» παίρνει ξανά θέση στον προγραμματισμό του σταθμού. Η Αργυρώ παλεύει με τον εαυτό της για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ η Βασιλική βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, πρόθυμο να βάλει τέλος στο μαρτύριό της. Κι ενώ η Θοδώρα νομίζει ότι η Εύα είναι ζευγάρι με τον Αντρέα, εκείνη νιώθει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Γιώργο. Η Στέλλα αντιμετωπίζει προβλήματα στην δουλειά της και ο Αστέρης πηγαίνει να βρει την Αργυρώ στην Αθήνα. Τη στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει τα ευχάριστα για τον γιο της και ανασαίνει, ο Αντρέας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Μαθιό.

Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1, το κοινό θα παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο του 2024 στη «Μάγισσα». Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά την διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ. Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες, καινούριες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ απ’ τον πύργο. Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο, δεν είναι πια τα ίδια, οδηγώντας τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι, με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης, με μπαρούτι, θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους.

Στις 22.30, επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου, θα δούμε τη σειρά «Παγιδευμένοι». Η Άννα σοκάρεται με την εξήγηση που της δίνει ο Νίκος για τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνας έχει πει ψέματα στην κατάθεσή του και αρχίζει να το ψάχνει περισσότερο, πιστεύοντας ότι αυτός έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και το παιδί του. Η σχέση της Άννας και της Αγγελικής κλονίζεται πλέον και η αντιπαράθεση οδηγεί σε πόλεμο μεταξύ τους. Ο Δημήτρης και ο Αντρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άκη, πιστεύοντας ότι ο Κάρλος δεν τους λέει αλήθεια… Ο Σπύρος θα κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη για τη Μελίνα και τον γιο της. Μία πληροφορία που θα πάρει ο Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα ψέμα.

Στο MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και το «Ναυάγιο» έχουν βγει στον αέρα από χθες. Στο αποψινό επεισόδιο, στη «Γη της Ελιάς», Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση του. Ο Φίλιππος δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική, αλλά και εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι. Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι καλοκοιτάζει την Αθηνά. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο. Ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλάει να γυρίσει στο σπίτι, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις.

Στο «Ναυάγιο», η Ειρήνη λυγίζει όταν ξαναμυρίζει το άρωμα που έφτιαξε με τον Απόστολο. Εξιστορεί στη Λίνα και τον Γιώργη την ιστορία του και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε στα χέρια της Λίνας. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, μετά την κρίση του Τρύφωνα, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μάκης, γνωρίζοντας τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, τη φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος πού βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα. Η Στέλλα ζητάει από τον Μιχάλη τη διεύθυνση του ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και ο Βασίλης φοβάται για τα σχέδιά της. Ο Πέτρος κάνει ένα τεράστιο δώρο στην Ειρήνη, αλλά ο Ιπποκράτης, παρασυρμένος από τον θυμό του για την απουσία της, της λέει κάτι που θα φέρει τον κόσμο της ανάποδα…