MEDIA

Survivor: Οι Μαχητές κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor: Οι Μαχητές κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor: Η Ιωάννα Τζαβέλα έφερε πόντο και η ομάδα των Μαχητών κέρδισε την ασυλία

Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας του Survivor.

Οι Μαχητές επικράτησαν 10 - 8 στέλνοντας του Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Toν τελευταίο πόντο έφερε η Ιωάννα Τζαβέλα η οποία αγωνίστηκε με την Όλγα Πηλάκη. Όπως είναι λογικό οι παίκτες των Μαχητών ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Από την πλευρά της η Όλγα δεν έφερε πόντο και το αποδίδει στην τύχη της. «Δεν ήταν θέμα ευστοχίας, ήμασταν άτυχοι», ανέφερε η Όλγα Πηλάκη.

Δώρα: «Ο Φάνης έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, πολλές φορές μπορεί να είναι και ειρωνικός»

Νωρίτερα σήμερα η Δώρα Νικολή στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor υποστήριξε τον συμπαίκτη της, Φάνη Μπολέτση.

Η παίκτρια των Μαχητών τοποθετήθηκε σχετικά με την ατάκα που είπε ο συμπαίκτης της στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, αναφορικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το πόσο καλά «ξέρει» το παιχνίδι, αφού έχει ήδη συμμετάσχει ξανά.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Δώρα Νικολή είπε: «Ο Φάνης έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, πολλές φορές μπορεί να είναι και ειρωνικός, αλλά να μην το καταλαβαίνει, όπως και χθες δεν το κατάλαβε και του το είπαν τα κορίτσια».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Από εκεί και πέρα, θεωρώ προς εμένα τουλάχιστον, ότι είναι ένα από τα πιο δίκαια παιδιά. Απλά θα πρέπει κάποιες φορές, όταν μιλάμε, οποιοσδήποτε κι αν μιλάει, να υπάρχει σεβασμός προς τον απέναντί μας».

Τέλος, ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο πολλές φορές κι από την ένταση να πούμε μια κουβέντα παραπάνω, αλλά καλό είναι να το μαζεύουμε ή να λέμε συγγνώμη στο τέλος».