MEDIA

Survivor: Η συμπεριφορά της Ασημίνας σχολιάστηκε από παίκτες και κοινό - «Ασεβές αυτό που είπε»

Survivor: Η συμπεριφορά της Ασημίνας σχολιάστηκε από παίκτες και κοινό - «Ασεβές αυτό που είπε»
Instagram

Survivor: Η Ασημίνα είπε ότι πλέον αφού δεν ψηφίζει ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα να φωνάζει.

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με ένταση στην ομάδα των Κόκκινων. Kεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η συμπεριφορά της Ασημίνας η οποία σχολιάστηκε αρνητικά.

Στο χθεσινό επεισόδιο και μετά το τέλος του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αυτό που μονοπώλησε τη συζήτηση των παικτών αλλά και του κοινού στα social media ήταν η συμπεριφορά της Ασημίνας.

Για ακόμη μια φορά έγινε θέμα η αντιαθλητική της συμπεριφορά, αφού η ίδια συνεχίζει κατά τη διάρκεια των αγώνων να γιουχάρει τους παίκτες της Μπλε ομάδας που βρίσκονται στον στίβο μάχης - αντί να φωνάζει για να ενθαρρύνει μόνο τους συμπαίκτες της.

Ο Φάνης μιλώντας για την Ασημίνα είπε: «Δεν μου άρεσε το σχόλιο της. Ήταν ασεβές και άστοχο αυτό που είπε για τον κόσμο, ο κόσμος κάνει πετυχημένο το project»

Από την άλλη η Μαριλίνα είπε για την Ασημίνα: «Έχει περίεργο χαρακτήρα και την αποφεύγουμε - Δεν είμαστε στο σχολείο».

Η Ασημίνα πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε από τα λεγόμενα των Μαχητών, αφού όπως είπε και από τους Μπλε πολλοί είναι αυτοί που έχει ακούσει να λένε αντίστοιχα πράγματα στον στίβο μάχης. Βέβαια, ένα από τα βασικά της επιχειρήματα ήταν ότι φέτος δεν υπάρχει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος, οπότε κι αν την λένε οι αντίπαλοί της «φωνακλού» δεν την επηρεάζει καθόλου.

«Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα» είπε αρχικά η Ασημίνα στο Survivor.

Για τον λόγο που ήταν ειρωνική απέναντι στη Δώρα η Ασημίνα απάντησε: «Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο».

Σημειώνεται ότι βλέποντάς τα όλα αυτά το κοινό πλέον και σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές δεν στηρίζει καθόλου την Ασημίνα λόγω της συμπεριφοράς της και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που μνημόνευσαν τον Νίκο Μπάρτζη αναφέροντας πως στο Survivor All Star ο καταλυτικός του ρόλος για την αποβολή της Ασημίνας ήταν ό,τι πιο σωστό έγινε.

Ο Σωτήρης Λαμάι «εισβάλλει» στους Μαχητές - «Μπορεί κάποιος να με ονομάσει και βασιλιά»

Έτοιμος για όλα δηλώνει ο νέος παίκτης του Survivor, που ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σωτήρης Λαμάι, επιχειρηματίας, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τα βίντεο του στο TikTok, μίλησε στην εκπομπή Fay's Time, δηλώνοντας ότι πηγαίνει στο παιχνίδι, για να κερδίσει.

Για τον λόγο που αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος θέλει να βάλει πράγματα στη ζωή του καινούργια. Εμένα αν μου πει ποιος ήταν ο στόχος της ζωής, [θα σου έλεγα] να κάνω οικογένεια, να κάνω ένα σπίτι, να κάνω μαγαζιά, λεφτά, οκ αυτά τα κατάφερα. Αυτό όμως που δεν είχα καταφέρει ήταν να μπω στο παιχνίδι. Και ο Θεός φέτος με ευλόγησε και πραγματικά θα θεωρήσω τον εαυτό μου ευλογημένο που μπαίνω φέτος».

Ο Tiktokερ είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι θα χαρακτήριζε τον εαυτό του «Βασιλιάς, Βασιλιάς, Βασιλιάς!. Ό, τι έχει να κάνει με έναν βασιλιά θεωρώ ότι το έχω. έντονη προσωπικότητα, γρήγορος, σεβαστικός, κυρίαρχος, επιβλητικός και πολλά άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να με ονομάσει και "βασιλιά"».

Ερωτώμενος για το αν έχει φόβους για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Σωτήρης Λαμάι σημείωσε πως «Δεν νομίζω ότι έχω φοβίες. Η ζωή μέχρι τώρα οτιδήποτε σου φέρνει είναι για τον άνθρωπο, θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, τα πάντα στα πλαίσια τα ανθρώπινα. Δεν νομίζω ότι θα έχω τέτοια θέματα, δεν έχω καν σκοπό να έχω τέτοια θέματα. Έχω σκοπό να πάρω το παιχνίδι και αυτός είναι ο σκοπός μου, το λένε όλοι. Ευελπιστώ να με βοηθήσει ο Θεός να το κάνω, να πάρω το παιχνίδι, να βγω νικητής».

Για το τι θα κάνει με το έπαθλο, σε περίπτωση που κερδίσει ανέφερε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χρήματα, γιατί σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι αρκετά καλά οικονομικά. Σίγουρα θα έκανα κάτι για το παιδί μου, για τη γυναίκα μου, για τους ανθρώπους τους κοντινούς μου», συμπληρώνοντας ότι «Το παιδί μου θα αισθανθεί όμορφα που θα με δει στην τηλεόραση. Φοβία μου είναι να μην πέσω σε καμιά κλίκα. Θα κάνω εγώ τη δική μου τακτική σαν βασιλιάς».

Κλείνοντας ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε ότι «Θα ήθελα να κοντράρω τον Αλέξη Παππά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποτιμούν τους συνανθρώπους τους, εκεί θα βρεθεί ο Βασιλιάς και θα έρθει στα ίσα ο Παππάς».